Stake F1 Team: Αυτή είναι η νέα επωνυμία της Sauber


Η Sauber δεν έμεινε χωρίς χορηγό επωνυμίας για πολύ, καθώς την θέση της Alfa Romeo έλαβε η Stake.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: SAUBER MOTORSPORT
  • 1/1/2024

Η Alfa Romeo έφυγε, η Stake ηρθε. 

Η εταιρεία online στοιχηματισμού, που ήδη είχε θέση ως χορηγός της Sauber από το 2022, θα είναι ο χορηγός επωνυμίας των Ελβετών για το 2024 και το 2025, προτού έρθει η Audi στο προσκήνιο.

Αυτό ανακοίνωσε ανήμερα Πρωτοχρονιάς η ομάδα του Hinwil, παρουσιάζοντας και το νέο της logo (στην κεντρική φωτογραφία).

Υπενθυμίζεται πως το νέο της μονοθέσιο θα παρουσιαστεί στις 5 Φεβρουαρίου.

Ο Alessandro Alunni Bravi, Εκπρόσωπος της Ομάδας, δήλωσε: «Η περασμένη σεζόν αντιπροσώπευε την έναρξη του ταξιδιού του Stake στη Formula 1 και ο νέος ρόλος της μάρκας, ο τίτλος της Stake F1 Team αντιπροσωπεύει το φυσικό και συναρπαστικό επόμενο βήμα σε αυτό το μονοπάτι. Η Stake όχι μόνο αξιοποίησε με επιτυχία την αυξανόμενη βάση θαυμαστών της Formula 1 για να ενισχύσει τη δική της κοινότητα, αλλά και εισήγαγε ένα εντελώς νέο κοινό στο άθλημα, κάτι που ωφέλησε όχι μόνο την ομάδα μας αλλά και όλους τους υπόλοιπους στην F1.

«Το 2024 θα είναι μια νέα σελίδα και η ευκαιρία να κάνουμε περισσότερα, καλύτερα και να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά: ανυπομονούμε για ένα ακόμα πιο συναρπαστικό ημερολόγιο γεγονότων στη νέα σεζόν.»

Ο Edward Craven, Συνιδρυτής της Stake, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να φέρουμε μια ηλεκτρισμένη και ολοκαίνουργια ταυτότητα στην ομάδα μας στη Formula 1, ξεκινώντας τη σεζόν της F1 με ένα τολμηρό όνομα ομάδας, Stake F1 Team. Τροφοδοτούμενοι από το βαθύ πάθος για την ταχύτητα, την καινοτομία και την υπέρβαση των ορίων, είμαστε πλέον σε ιδανική θέση για να οδηγήσουμε την ομάδα σε πρωτοφανή ύψη από το 2024 και μετά.

«Προετοιμαστείτε και μείνετε συντονισμένοι, καθώς η Stake F1 Team επιταχύνει προς ένα συναρπαστικό μέλλον!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

F1 2023: Οι δέκα κορυφαίοι οδηγοί της χρονιάς όπως τους ψήφισαν οι συνάδελφοί τους

Τα αφεντικά της Formula 1 ψηφίζουν Verstappen

Γιατί ο Adrian Newey θεωρεί σωστή τη στροφή της F1 στα ενεργά αεροδυναμικά