Υπέγραψε για έναν χρόνο στη Mercedes ο Lewis Hamilton


Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής επέκτεινε για ακόμα έναν χρόνο τη συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα, στην οποία βρίσκεται από το 2012, έχοντας κατακτήσει έξι από τους επτά τίτλους του!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 8/2/2021

Ο Lewis Hamilton υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τη Mercedes κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2020 για έβδομη χρονιά, όπως σας είχαμε ενημερώσει από την περασμένη εβδομάδα.  

Η συμφωνία έχει μονοετή διάρκεια και ο Hamilton θα εισπράξει το ποσόν των 40 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή δεν θα έχει μείωση αποδοχών σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη συμφωνία του με τη Mercedes.

«Είμαι ενθουσιασμένος που παραμένω για 9η σεζόν στη Mercedes», δήλωσε ο Βρετανός, προσθέτοντας: «Η ομάδα μας έχει επιτύχει απίστευτα πράγματα μαζί και ανυπομονούμε να οικοδομήσουμε την επιτυχία μας ακόμη περισσότερο, ενώ συνεχώς αναζητούμε βελτίωση, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Hamilton θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει δύο συγκεκριμένους χώρους στο κράνος του και ισάριθμους στην αγωνιστική φόρμα του για προβολή προσωπικών χορηγών του, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά του.