H Tissot «χρονομέτρησε» το NBA Paris Game 2023


Την Πέμπτη οι οπαδοί του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο έστρεψαν την προσοχή τους στην Αρένα Accor του Παρισιού, για τη μονομαχία των Detroit Pistons κόντρα Chicago Bulls.

  • 23/1/2023

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ, οι οπαδοί του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο έστρεψαν την προσοχή τους στην Αρένα Accor στο Παρίσι, Γαλλία, για το NBA Paris Game 2023 καθώς οι Detroit Pistons πήγαν κόντρα στους Chicago Bulls στο πρώτο παιχνίδι NBA που έλαβε χώρα έξω από την Αμερική από όταν ξεκίνησε η πανδημία.

Ως ο Επίσημος Χρονομέτρης του NBA από το 2015, η Tissot ήταν εκεί για να χρονομετρήσει κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού, μέχρι το τελευταίο και κάνοντας το απόγευμα ακόμα πιο ξεχωριστό για τους καλεσμένους που έζησαν από κοντά το παιχνίδι και την εορταστική ατμόσφαιρα.

Πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, η Tissot είχε DJ sets από την Tatyana Jane και την Lil Rosy, όπως επίσης και κάθε είδους ψυχαγωγία, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής Tissot ζώνης όπου οι καλεσμένοι τέσταραν τις δικές τους ικανότητες παίζοντας NBA 2K23, το Επίσημο NBA Video Game, και το Tissot Buzzer Beater ψηφιακό παιχνίδι στο Live Bar της Αρένας Accor.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η Tissot διοργάνωσε ένα Aftershow Party, ένα event γεμάτο ενέργεια για τους προσκεκλημένους που μοιράστηκαν το πάθος και το πνεύμα της εικονικής Ελβετικής μάρκας ρολογιών και του NBA, που έχει τους περισσότερους οπαδούς από τα τέσσερα μεγάλα Αμερικάνικα αθλήματα.

Η Tissot υποδέχθηκε περίπου 200 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στα αθλήματα, όπως επίσης και από τον χώρο του κινηματογράφου και της μόδας. Ο θρύλος του μπάσκετ και Tissot πρεσβευτής Tony Parker και ο πρώην παίκτης των Detroit Pistons, αστέρι του NBA ‘Rip’ Hamilton ήταν εκεί, όπως και αστέρια της οθόνης, όπως ο Noah  Schnapp γνωστός για το ρόλο του στο Stranger  Things και οι Γάλλοι ηθοποιοί Nassim Lyes και Camille Cottin, μαζί με τον αθλητή του γαλλικού MMA Ciryl Gane, και τα μοντέλα Tina Kunakey και Zakari Kunakey.

Το NBA Paris Game 2023 ήταν η τέλεια πλατφόρμα για να υποδεχτεί ένα τέτοιο event. Μας επέτρεψε να προβάλλουμε την τεχνογνωσία μας ως Επίσημος Χρονομέτρης και επίσης να δείξουμε το βεληνεκές της μάρκας προσφέροντας στους καλεσμένους μας μια μοναδική και αξέχαστη Tissot εμπειρία. Έχουμε πολλά κοινά με το NBA, όπως οι αξίες ή η εικόνα μας, και γι’αυτό είμαστε στενοί συνεργάτες από την αρχή. Έχει λειτουργήσει επίσης ως πηγή έμπνευσης για να σχεδιάσουμε μερικά πολύ όμορφα ρολόγια. Είναι σημαντικό να υποδεχθούμε την κουλτούρα του μπάσκετ και ανυπομονούμε να προσφέρουμε περισσότερα στην κοινότητα.”  δήλωσε ο CEO της Tissot, Sylvain Dolla (στην κεντρική φωτό δίπλα στον Tony Parker). 

Για να γιορτάσει αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία με το NBA η Tissot εμπλούτισε ένα από τα πιο εικονικά ρολόγια της, το Tissot SuperSport, με νέα πολύχρωμα λουράκια. Ένα must- have για τους NBA οπαδούς είναι το Wilson Edition λουράκι, σχεδιασμένο από το ίδιο δέρμα που χρησιμοποιείται για την επίσημη μπάλα του παιχνιδιού. Η συλλογή διαθέτει λουράκια εμπνευσμένα από τις φόρμες 11 διαφορετικών ομάδων NBA, συμπεριλαμβανομένων των Los Angeles Lakers, Miami Heat, Chicago Bulls, Golden State Warriors, Toronto Raptors και Milwaukee Bucks. Αυτά τα εύκολα, ευέλικτα, διασκεδαστικά λουράκια θα προσθέσουν μια πολύχρωμη εκδοχή στο μαύρο SuperSport.

Από το 1853, η Tissot βρίσκεται στο επίκεντρο της ελβετικής ωρολογοποιίας. Η προσήλωσή της στη δεξιοτεχνία και στην ποιότητα δεν συγκρίνεται παρά μόνο με το πάθος της για τις επιδόσεις και την ακρίβεια. Με το πέρασμα του χρόνου, καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας, όπως το θρυλικό Tissot T-Touch, έχουν γίνει πρωτοσέλιδα κι έχουν γράψει ιστορία.

Το πρωτοποριακό Tissot T-Touch Connect Solar χρησιμοποιεί με βιώσιμο τρόπο την ηλιακή ενέργεια και συνδεδεμένη τεχνολογία που εγγυάται την ιδιωτικότητα. Η Tissot τρέφει ανυπέρβλητο πάθος για τον αθλητισμό και τα συστήματα χρονομέτρησης που χρησιμοποιεί υποβάλλονται σε δοκιμές, ελέγχους και τα εμπιστεύονται ποικίλα επαγγελματικά αθλήματα και αθλητές. Στο μπάσκετ το NBA και η FIBA, στην ποδηλασία το Tour de France και η La Vuelta και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό το MotoGPTM είναι μόνο ορισμένα από τα ονόματα που βασίζονται στην Tissot ως Επίσημο Χρονομέτρη. Παράλληλα προσφέρει καινοτόμα και παραδοσιακά ρολόγια στους πελάτες της οι οποίοι εκτιμούν τη δέσμευσή της φίρμας στην ποιότητα, στην αυθεντικότητα και στην υπεροχή.