Όλα έτοιμα για την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου


Η τελετή εγκαινίων θα γίνει στην κεντρική είσοδο του εκθεσιακού κέντρου την Τετάρτη 29 Μαρτίου. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

  • ΦΩΤΟ: Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 / FACEBOOK
  • 23/3/2023

Λίγες ημέρες μόνο έμειναν για τη διεξαγωγή της ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023, η οποία θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου, σε συνδιογράνωση της εταιρείας Be Best και του εμπνευστή της έκθεσης Κώστα Λαμάρη, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιρειών της χώρας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και φροντίδα, τις συναφείς υπηρεσίες, ενώ ο επισκέπτης θα βρεθεί στο κέντρο των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων.

Να σημειωθεί πως παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν test rides αλλά και εντυπωσιακά stunt shows, λεπτομέρειες για τα οποία θα βρείτε τις επόμενες ημέρες στο moto-expo.gr και ταsocial media της έκθεσης.

Η επίσημη τελετή εγκαινίων θα λάβει χώρα στην κεντρική είσοδο του Εκθεσιακού Κέντρου, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 19:00.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023:

Τετάρτη έως Παρασκευή 14.00 - 21.00

Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 21.00