Πρόγραμμα απόσυρσης από τη Citroen


Δείτε για ποια μοντέλα και μέχρι πότε ισχύει η επιλογή που προσφέρει η Citroen. Δυνατότητα test drive και άμεσου χρόνου παράδοσης.

  • 28/11/2022

Η Citroën δημιούργησε πρόγραμμα απόσυρσης και καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεση Citroën, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από τη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, δίνοντας έτσι αξία στο παλιό τους αυτοκίνητο, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online είτε στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën. Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid.

Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Επιπλέον, η Citroën έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën.