Το νέο Ford Ranger Raptor έτοιμο... για εξερεύνηση στο «The Mall Athens» (photos)


Δείτε από κοντά το «θηριώδες» pickup, την Mustang Mach-E των 351 PS και άλλα μοντέλα. Παράλληλα, προγραμματίστε test drive με το Kuga Plug-in Hybrid.

  • 18/3/2023

Πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού με τους πελάτες και φίλους της, η Ford ενισχύει ακόμα περισσότερο τόσο τις ψηφιακές υπηρεσίες όσο και τα μοντέλα που διατίθενται και παρουσιάζονται στο κατάστημα που διατηρεί στο επίπεδο 3 του «The Mall Athens».

Πιο συγκεκριμένα, στον προσεγμένο και καλαίσθητο χώρο του καταστήματος της Ford στο γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας για όλα τα μοντέλα της γκάμας.

Επιπλέον, μπορούν να δουν από κοντά τα σημαντικότερα από αυτά, όπως το δυναμικό Fiesta στην σπορ έκδοση ST-Line X 1.0L EcoBoost Hybrid 125 PS, το «περιπετειώδες» Focus Active X με τον πολυβραβευμένο 3κύλινδρο EcoBoost βενζινοκινητήρα των 155 PS, το πολυτάλαντο Puma με το προηγμένο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Powershift και το σκληροτράχηλο νέο Ranger Raptor, το οποίο τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο 3.0L V6 EcoBoost κινητήρα των 292 PS.

Από το «πάζλ» εκθεμάτων στο κατάστημα της Ford στο «The Mall Athens» ασφαλώς και δεν θα μπορούσαν να λείψουν το Kuga Plug-in Hybrid 225 PS και η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E στην τετρακίνητη έκδοση με δύο κινητήρες και απόδοση 351 PS.

Το κατάστημα της Ford στο «The Mall Athens» περιμένει τους επισκέπτες του από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως και τις 21:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως και τις 20:00.

Test drive με το Kuga Plug-In Hybrid μέσω καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων

Οι επισκέπτες του καταστήματος της Ford Motor Ελλάς στο «The Mall Athens» μπορούν τώρα να απολαύσουν επιπλέον προνόμια, σε συνδυασμό με μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες, ώστε να προγραμματίσουν απρόσκοπτα ένα εξατομικευμένο test drive με το Kuga Plug-in Hybrid κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Με την ολοκλήρωσή του, οι πελάτες και ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα του προηγμένου plug-in hybrid συστήματος κίνησης του premium SUV της Ford, τη δυνατότητα αθόρυβων μετακινήσεων με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και την άνεση και πολυτέλεια που εξασφαλίζει το προσεγμένο και ευρύχωρο εσωτερικό του.

Ο προγραμματισμός από τους πελάτες της δοκιμαστικής οδήγησης του Kuga Plug-in Ηybrid μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή, tablet ή smartphone, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ford Motor Ελλάς πατώντας ΕΔΩ.

Εναλλακτικά, η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας εικονικής επίσκεψης μέσω βιντεοκλήσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση, στην οποία μπορείτε να μεταφερθείτε πατώντας ΕΔΩ.

Εκτός όμως από τον προγραμματισμό ενός test drive, η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει στους πελάτες της Ford ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας μέσω εικόνας με εξειδικευμένους εκπροσώπους της Ford, οι οποίοι είναι σε θέση να τους ξεναγήσουν εικονικά στο κατάστημα, να λύσουν κάθε απορία για τα μοντέλα Ford και να τους ενημερώσουν για θέματα όπως είναι για παράδειγμα τα προωθητικά προγράμματα της εταιρείας και οι τρέχουσες προσφορές χρηματοδότησης.