Citroen C3: Μοναδικό στυλ και αξεπέραστη άνεση σε ασυναγώνιστη τιμή!


Το Citroen C3, το παγκόσμιο best-seller της γαλλικής εταιρείας, δεν μοιάζει με κανένα άλλο supermini. Έχει μοντέρνα εμφάνιση και συμπαγές αμάξωμα που αποπνέει ασφάλεια μαζί με κορυφαία άνεση, κάτι απόλυτα… Citroen. Τώρα, προσθέστε και την ασυναγώνιστη τιμή από 15.900 ευρώ!

  • C&D TEAM ΦΩΤ.: CITROEN - STELLANTIS
  • 12/12/2023

Ιδιαίτερα ευέλικτο, χάρη και στον κύκλο στροφής που είναι μόλις 10,7m, το Citroen C3 με μήκος 3,99 m έχει τις ιδανικές διαστάσεις για χρήση στις σύγχρονες, πολύβουες μεγαλουπόλεις. Ο χαρακτήρας του απόλυτα νεανικού supermini τονίζεται με τη μοναδική σχεδιαστική υπογραφή με τα μπροστινά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και με τους πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματος, τις 3 επιλογές για την απόχρωση της οροφής, τα 3 χρώματα για το διάκοσμο της καμπίνας και τα μοναδικής αισθητικής σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου 16" και 17".

Σαφώς και περιλαμβάνονται τα Airbump, τρεις κάψουλες που είναι τοποθετημένες χαμηλά στις πόρτες αποτελώντας ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα του μοντέλου που προσφέρει μια casual προστασία από τα απρόσεκτα μικροχτυπήματα της κάθε ημέρας.

Νεανικό και ασφαλές

Όμως η μοναδικότητα της «αύρας» του Citroen C3 τονίζεται και στο εσωτερικό από την κορυφαία εμπειρία άνεσης και ασφάλειας για τους επιβάτες. Ένας πραγματικά ικανός για φιλοξενία έως και 5 ατόμων χώρος στην καμπίνα και πόρτμπαγκαζ 300L, προσφέρει ακόμα περισσότερα, μεγαλύτερη ευεξία και απόλυτη άνεση.  

Κι αυτό, χάρη στα καθίσματα Advanced Comfort, την εξαιρετική ηχομόνωση, που φιλτράρει τους εξωτερικούς ήχους και τα 12 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που διευκολύνουν την καθημερινότητα.

Συστήματα όπως είναι το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανωφέρεια, το σύστημα ανοιχτής ακρόασης, το αυτόματο φρενάρισμα, η αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και η αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων, μαζί με τις νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας (Connect Assist, Connect Nav και Connect Play).

Με βραβευμένους, κορυφαία αποδοτικούς κινητήρες Euro 6

Το Citroen C3, πιστό στη διακήρυξη της γαλλικής φίρμας για άνεση και ασφάλεια προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση κατά την οδήγησή του στην πόλη, ενώ είναι ιδιαίτερα ικανό και για τον ανοιχτό δρόμο χάρη και στους αποδοτικούς, τελευταίας γενιάς κινητήρες Euro 6, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά οικονομίας καυσίμων και επιδόσεων.

Τη βασική έκδοση εξοπλίζει ο 3κύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1,2 PureTech 83 με 5ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ενώ διατίθεται ο βραβευμένος 1.2 turbo PureTech 110 με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή αυτόματο EAT6 και για όσους αγαπούν την απόδοση και την οικονομία καυσίμου, διατίθεται ο κινητήρας diesel 1.5 BlueHDi 100 με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το Citroen C3 ενσωματώνει μια πληρέστατη γκάμα κινητήρων και εξοπλισμό που ποικίλει ανάλογα με την έκδοση. Το σίγουρο είναι ότι οι εκδόσεις εξοπλισμού YOU!, PLUS, MAX και MAX Connect θα καλύψουν με το παραπάνω κάθε απαίτηση και προσδοκία του υποψήφιου αγοραστή.

Πλέον το γαλλικό μοντέλο είναι διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο επίσημων διανομέων Citroen στην εκπληκτική τιμή των 15.900 ευρώ, συνδυαστικά με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια!