Έρχεται το ανανεωμένο Audi S3, με αλλαγές στη σχεδίαση (photos)


Η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει τη facelift έκδοση του S3, το οποίο αποκαλύπτει τις πρώτες αναβαθμίσεις του.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 28/1/2023

H «καταιγίδα» από νέα μοντέλα της Audi συνεχίζεται. Αυτή τη φορά έχουμε στη διάθεσή μας τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της facelift έκδοσης του S3.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές της περιπτώσεις, το συγκεκριμένο πρωτότυπο που δοκιμάζεται στα χιόνια ακολουθεί τους κλασικούς κανόνες ανανέωσης, με νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες και νέα γραφικά τόσο στα εμπρός, όσο και στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Στο εμπρός τμήμα, υπάρχουν τραπεζοειδείς εισαγωγές αέρα στις γωνίες, ενώ οι προβολείς μπορεί να έχουν το ίδιο σχήμα, αλλά διαθέτουν καινούρια γραφικά στο εσωτερικό τους.

Περνώντας στο πλάι, το έντονο καμουφλάζ καλύπτει τα φτερά και τα μαρσπιέ, ωστόσο η πρώτη αίσθηση που αποκομίζουμε είναι ότι η σχεδίαση δε διαφέρει ιδιαίτερα από το τρέχον μοντέλο. Βέβαια, η επιλογή της γερμανικής εταιρείας να κρύψει τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες, μας κάνει να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν.

Στο πίσω μέρος, τα φώτα επίσης διαθέτουν νέα γραφικά. Ο προφυλακτήρας έχει, πλέον, κάθετους ανακλαστήρες, ενώ οι προσομοιωμένοι αεραγωγοί και ο διαχύτης φαίνεται ότι αποτελούν παρελθόν.

Το εσωτερικό του νέου S3 αναμένεται να είναι ανανεωμένο, αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα για σχετικές λήψεις. Επιπλέον, δεν έχουμε ακόμα κάποια ενημέρωση για τα κινητήρια σύνολα.

Η Audi αναμένεται να αποκαλύψει το νέο A3 εντός της χρονιάς, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν η αποκάλυψη του στάνταρ μοντέλου θα γίνει ταυτόχρονα με τα S3 και RS3 ή αν αυτά θα ακολουθήσουν χρονικά. Ταυτόχρονα, έχουμε ήδη συναντήσει και την έκδοση Allstreet να δοκιμάζεται.