Η BMW X5 facelift είναι πιο έτοιμη από ποτέ για παρουσίαση (photos)


Ένα υβριδικό πρωτότυπο εντοπίστηκε με ακόμα λιγότερο καμουφλάζ σε σχέση με το παρελθόν και όλα δείχνουν ότι ίσως στην αρχή του 2023 θα έχουμε την αποκάλυψή της.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 26/12/2022

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο η BMW δοκιμάζει την facelift έκδοση της X5, προκειμένου να διατηρήσει την τρέχουσα γενιά «ζωντανή» και ανταγωνιστική για λίγα, ακόμα, χρόνια.

Σε σχέση με παλιότερες φωτογραφίες, αυτή τη φορά το συγκεκριμένο πρωτότυπο δείχνει να έχει ελαφρώς λιγότερο καμουφλάζ, ιδίως πάνω από τα πίσω φωτιστικά σώματα, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η παρουσίασή της δε θα πρέπει να αργήσει ιδιαίτερα.

Οι νέες εικόνες δείχνουν το μοντέλο να φέρει αυτοκόλλητα «Hybrid Test Vehicle» στην πόρτα του συνοδηγού και στο πίσω μέρος, αποκαλύπτοντας το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Γνωρίζουμε ότι η M60i θα έχει υβριδική «καρδιά», αλλά οι μικρότερες ζάντες και η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος δεν ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά της, όπως τα έχουμε δει σε παλιότερες κατασκοπευτικές λήψεις.

Η νέα σχεδίαση θα δώσει στην X5 πιο λεπτά εμπρός φώτα, νέα «νεφρά» και έναν προφυλακτήρα με πιο σπορ σχεδιασμό. Το πίσω μέρος θα έχει καινούρια φωτιστικά σώματα και έναν ελαφρώς επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα που θα ταιριάζει στις απολήξεις εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, αναμένουμε αρκετές αλλαγές, με βασικότερη την αντικατάσταση του ταμπλό με το νέο σύστημα iDrive 8 διπλής οθόνης, όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της BMW X7 facelift.

Μπορούμε να περιμένουμε το ντεμπούτο της X5 facelift στις αρχές του 2023.