Η ηλεκτρική Mercedes EQE SUV στα χνάρια της EQS SUV!


Είμαστε έτοιμοι να αποκαλύψουμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού SUV της Mercedes, της νέας EQE που πιάστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια χειμερινών δοκιμών.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 22/12/2021

Όσο μπορούμε να δούμε, αφού η EQE SUV είναι καλυμμένη με πολύ καμουφλάζ, μοιάζει πολύ με την μεγαλύτερη EQS SUV με την πρώτη ματιά, αλλά όταν το παρατηρήσουμε ξανά φαίνεται ότι είναι αισθητά μικρότερο.

Σε σύγκριση με την μεγαλύτερη EQS SUV, η EQE SUV θα είναι φυσικά πιο κοντή με αρκετά πιο κοντούς προβόλους, ειδικά στο μπροστινό μέρος.

Η γραμμή της οροφής φαίνεται ελαφρώς πιο κεκλιμμένη δίνοντας έναν πιο σπορ τόνο στο μικρότερο ηλεκτρικό SUV και ολόκληρο το αυτοκίνητο φαίνεται πιο ισορροπημένο εμφανισιακά.

Ακριβώς όπως συνέβη και την πρώτη φορά που το είδαμε στο Nurburgring, το πρωτότυπο EQE SUV φέρει ήδη τα φώτα παραγωγής και τα χερούλια των θυρών.

Οι μηχανολογικές επιλογές, όπως ο ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία θα προέρχονται φυσικά από την σεντάν EQE που έχει ήδη αποκαλυφθεί, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη και μια έκδοση AMG αργότερα.

Με το πρωτότυπο να φαίνεται ήδη τόσο έτοιμο για να περάσει στην παραγωγή, δεν θα εκπλαγούμε αν το ντεμπούτο του έρθει το καλοκαίρι του 2022. Όλα μάλλον εξαρτώνται από το πότε η Mercedes θα αποκαλύψει επίσημα την μεγαλύτερη EQS SUV, αφού αυτή προορίζεται να κάνει πρώτη πρεμιέρα.