Η Porsche 911 Convertible κάνει lifting!


Η Porsche φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα συνολικό facelift για όλες τις 911 και η ανοικτή Convertible φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη. Ας δούμε τις επικείμενες αλλαγές.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 3/3/2022

Η γερμανική εταιρεία έχει προ των πυλών μία ολοκληρωμένη ανανέωση για όλη τη σειρά της τρέχουσας 911 με τον κωδικό 992, η οποία παρουσιάστηκε το 2018, αν και ακόμα το εμβληματικό σπορ μοντέλο κατά τη γνώμη μας δείχνει πανέμορφο.  

Υπήρξαν πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες των 911 τον τελευταίο καιρό, που μας δείχνουν ότι η Porsche βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης ολόκληρης της γκάμας της 911. Οι τελευταίες που έχουμε δείχνουν την 911 Convertible που θα λάβει το απαραίτητο λίφτινγκ σε δοκιμές εξέλιξης.

Φυσικά, οι αλλαγές είναι παρόμοιες με αυτές των Coupe που είδαμε σε προηγούμενες φωτογραφίες. Μπροστά βλέπουμε τον νέο μπροστινό προφυλακτήρα με διαφορετικές εισαγωγές αέρα και κάθετες ενεργές εισαγωγές που ανοίγουν ή κλείνουν ανάλογα με την ανάγκη για ψύξη.

Μπορούμε επίσης να δούμε ότι η εξάτμιση είναι στην ίδια θέση όπως σε όλα τα κουπέ που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής, αφού όλες οι ανανεωμένες 911 έχουν αυτή τη νέα θέση της εξάτμισης.

Το ντεμπούτο της ανανεωμένης 911 Convertible αναμένεται να γίνει στο τέλος του 2022 ή το αργότερο μέσα στο 2023.