Η Rolls-Royce Spectre «δοκιμάζει» την ανάρτησή της στο Nurburgring (photos)


Έχουμε στη διάθεσή μας νέες, πιο καθαρές φωτογραφίες, από τον πίνακα οργάνων και τις ψηφιακές ενδείξεις του πολυτελούς ηλεκτρικού coupe.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 20/9/2022

Οι δοκιμές της Rolls-Royce Spectre συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και έχουμε στη διάθεσή μας νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, από την... βόλτα που έκανε το πλήρως ηλεκτρικό coupe τόσο στην πίστα του Nurburgring όσο και στους γύρω δρόμους.

Η Rolls-Royce εξακολουθεί να χρησιμοποιεί καμουφλάζ γεμάτο λέξεις, που σίγουρα εντυπωσιάζει. Όχι ότι το ίδιο το αυτοκίνητο δε θα μπορούσε από μόνο του να τραβήξει τα βλέμματα.

Η παρουσία του στην πίστα του Nurburgring μοιάζει η ιδανικότερη επιλογή αυτό το διάστημα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επίκεντρο της εξέλιξης βρίσκεται η ρύθμιση της ανάρτησης.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το πρώτο teaser της Spectre, με τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αλλά και τις επίσημες εικόνες και ανακοινώσεις από την ίδια την εταιρία. Και προφανώς θα υπάρξουν και άλλες στο επόμενο διάστημα.

Εκτός από την πίστα του Nurburgring, η Spectre «συνελήφθη» να κυκλοφορεί και σε γειτονικούς δρόμους, στους οποίους είχε προηγηθεί βροχή, σε σαφώς πιο… χαλαρούς ρυθμούς. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα για μερικές λήψεις και στο εσωτερικό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται το εσωτερικό, έστω και αν παραμένει καμουφλαρισμένο σε πολλά σημεία. Ωστόσο, σε σχέση με τις προηγούμενες λήψεις, αυτή τη φορά έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πιο καθαρά τόσο τον πίνακα οργάνων όσο και τις ψηφιακές οθόνες.

Στοιχεία όπως η διάταξη των αεραγωγών και η κεντρική κονσόλα σαφώς και θυμίζουν ως ένα βαθμό την Rolls-Royce Cullinan, ενώ οι δύο οθόνες δείχνουν να «ενσωματώνονται» πίσω από μία ενιαία γυάλινη επιφάνεια, δίνοντας την αίσθηση ενός cockpit παρόμοιου με ορισμένα μοντέλα της BMW.

Η Rolls-Royce εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά της στο κομμάτι της απόδοσης και οι όποιες διαρροές υπάρχουν, είναι ελάχιστες. Γνωρίζουμε ότι η Spectre βασίζεται στην πλατφόρμα «Architecture of Luxury», η οποία χρησιμοποιείται και για τις Cullinan και Phantom.

Περιμένουμε την Spectre να εφοδιαστεί με δύο ηλεκτροκινητήρες, που θα αποδίδουν συνδυαστικά περίπου 600 με 650 PS. Με δεδομένο ότι τα αποκαλυπτήριά της δεν αναμένονται στις αρχές του 2023, υπάρχουν ακόμα αρκετοί μήνες μπροστά μας για νέες φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες.