Mercedes-Benz Vito: Ένα βήμα πριν το facelift


Μια εκτεταμένη αναβάθμιση θα δεχθεί το το Mercedes-Benz Vito προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία. Τι αλλάζει...

  • PHOTOS:CARPIX
  • 9/9/2022

Εντοπίστηκε μερικούς μήνες μετά την εμφάνιση του επανασχεδιασμένου EQV. Το καμουφλαρισμένο Vito του 2024 είχε κρυμμένα τα μπροστινά και τα πίσω άκρα, υποδηλώνοντας ότι σε αυτά τα σημεία θα υπάρξουν αλλαγές.

Οι αλλαγές εντοπίζονται γύρω από τον προφυλακτήρα και τη μάσκα, και κατά πάσα πιθανότητα, υπάρχει περίπτωση διαφορετικών προβολέων. Το καμουφλάζ υπάρχει σε ένα μέρος του πίσω προφυλακτήρα, σε ολόκληρο το μεσαίο τμήμα της πίσω πόρτας στα πίσω φώτα και στο τρίτο φως φρένων που βρίσκεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Το προφίλ παραμένει αμετάβλητο.

Παρόλο που δεν έχει φανεί ακόμα το εσωτερικό του Vito, πιθανότατα να υιοθετήσει την φιλοσοφία του ανανεωμένου EQV, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συστήματος ψυχαγωγίας MBUX που θα μοιάζει πολύ με τη μονάδα που βρέθηκε στα επιβατικά αυτοκίνητα της μάρκας. Θα υπάρχουν νέοι αεραγωγοί με ένα βελτιωμένο ψηφιακό ταμπλό οργάνων. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νέα υφασμάτινη επένδυση και η ταπετσαρία θα ολοκληρώσουν την αναβάθμιση της καμπίνας.

Δεδομένου ότι πρόκειται για άλλη μια ανανέωση και όχι για μια νέα γενιά, το επερχόμενο Vito θα διατηρήσει τα συστήματα μετάδοσης κίνησης του προκατόχου του, με κάποιες βελτιώσεις στην κατανάλωση και στην εκπομπή ρύπων. Όσον αφορά την ημερομηνία του ντεμπούτου του, αναμένεται κάποια στιγμή το 2023, ίσως ταυτόχρονα με τα EQV και V-Class