Mercedes GLB facelift: Χιονισμένη, πανέμορφη και έτοιμη για παρουσίαση! (photos)


Η facelift έκδοση της Mercedes GLB δείχνει να πλησιάζει πιο κοντά από ποτέ στην τελική παραγωγή, τόσο στην «απλή» όσο και στην AMG έκδοση.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 2/1/2023

Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι η Mercedes GLB ετοιμάζεται για ανανέωση στο σύνολο των εκδόσεών της. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε «κατασκοπεύσει» την AMG GLB 35, αλλά αυτή τη φορά έχουμε στη διάθεσή μας νέες φωτογραφίες της «βασικής» έκδοσης.

Μάλιστα, μπορέσαμε να την φωτογραφίσουμε σταματημένη και έτσι αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε τις πιο καθαρές και κοντινές εικόνες που είναι εφικτό. Έστω και αν δεν ήταν δυνατό να έχουμε λήψεις από το εσωτερικό της. Ωστόσο η απόχρωση Rose Gold Metallic, που είναι διαθέσιμη και στο τρέχον μοντέλο, μας αποζημιώνει.

Ακριβώς όπως συνηθίζεται στις περιπτώσεις facelift ενός μοντέλου, μπορούμε να περιμένουμε έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα, μια ελαφρώς αλλαγμένη μάσκα και προσαρμοσμένα φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος.

Περνώντας στο πίσω μέρος, τα φώτα θα έχουν νέα γραφικά, ενώ και ο προφυλακτήρας θα είναι επανασχεδιασμένος. Προσθέστε μερικά νέα σχέδια στις ζάντες και ουσιαστικά το facelift μοντέλο είναι έτοιμο.

Στο εσωτερικό δεν περιμένουμε μεγαλύτερες αλλαγές. Ωστόσο δεν αποκλείεται μια ενημέρωση του συστήματος infotainment MBUX και απουσία του touchpad, όπως έχουμε δει στην ενημερωμένη A-Class.

Δεν περιμένουμε μεγαλύτερες αλλαγές στον κινητήρα ή στο κιβώτιο ταχυτήτων. Ίσως η Mercedes βρήκε έναν τρόπο να αυξήσει ελαφρώς την ισχύ και ταυτόχρονα να μειώσει τις εκπομπές CO2. Μια ήπια υβριδική τεχνολογία 48 V πιστεύεται ότι θα είναι, πλέον, διαθέσιμη.

Όσο για την παρουσίαση, αυτή αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2023.