Νέα εμφάνιση για τη Skoda Scala!


Η Skoda ανανεώνει τη γκάμα της με προσεκτικά βήματα και μετά τα νέα SUV μοντέλα που έχουν ήδη αποκαλυφθεί και τις εντελώς καινούριες Fabia και Octavia, ήρθε η σειρά της ανανέωσης για τη Scala.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 17/9/2021

Η Skoda Scala βγήκε στην αγορά το 2019 σαν μία πιο πρακτική λύση στα μικρομεσαία hatchback, αντικαθιστώντας το Rapid, με μέγεθος ανάμεσα στην Fabia και την Octavia.

Τώρα και ενώ βρίσκεται στη μέση του κύκλου ζωής της, βλέπουμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες για πρώτη φορά από δοκιμές στις Άλπεις. Οι περισσότερες αλλαγές συγκεντρώνονται κυρίως μπροστά και πίσω, όπου υπάρχει και το καλυμμένο με καμουφλάζ τμήμα του αυτοκινήτου.

Μπροστά φαίνεται ότι η μάσκα θα μεγαλώσει ελαφρώς και θα πάρει το τελευταίο σχεδιαστικό μοτίβο που έχουμε δει στα νέα μοντέλα της Skoda, όπως η πρόσφατα αποκαλυφθείσα Fabia.

Οι προβολείς διατηρούν το οριζόντιο τριγωνικό σχήμα με τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Ο εμπρός προφυλακτήρας θα είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένος, ενώ στο πίσω μέρος περιμένουμε νέα σχεδίαση στα πίσω φώτα και μερικές μικρές αλλαγές στον προφυλακτήρα.

Μηχανικά δεν πρέπει να περιμένουμε πολλές αλλαγές, αφού οι μηχανικοί της Skoda θα εστιάσουν σε μικρές βελτιώσεις στους κινητήρες για να μειώσουν την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων.

Η ανανεωμένη Skoda Scala αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2022.