Νέο πλαίσιο και full hybrid η επερχόμενη Mercedes-Benz GLC


Κει νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες με λιγότερο καμουφλάζ για το πολυτελές SUV της Mercedes από τις οποίες ξεχωρίζει η νέα γρίλια στη μάσκα.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 21/7/2021

Η Μercedes-Benz συνεχίζει με καταιγιστικό ρυθμό την παρουσίαση νέων μοντέλων.

Έπειτα από την χθεσινή αποκάλυψη της νέας A-Class, αυτή τη φορά έχουμε στη διάθεσή μας νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της επόμενης γενιάς Mercedes GLC στο στάδιο δοκιμών και αυτή τη φορά μπορούμε να πάρουμε μια σημαντική πρώτη γεύση από την σχεδίαση της.

Η νέα γενιά C-Class που είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, η οποία χρησιμοποιείται και από την νέα GLC.

Όπως μπορούμε να δούμε, φαίνεται ότι η επόμενη γενιά θα μεγαλώσει ελαφρώς ακόμη και αν το σχήμα θα παραμείνει παρόμοιο με το τωρινό. Με την μικρότερη GLB να προσφέρεται ως 7θέσια υπάρχει η πιθανότητα να δούμε επίσης αυτήν την επιλογή στο νέο GLC.

Οι νέοι καθρέφτες στα άκρα της πόρτας αντί για τις γωνίες των πλευρικών παραθύρων ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της σχεδιαστικής μόδας.

Η ισχύς θα προέρχεται από τις κινητήριες μονάδες που εφοδιάζουν τη νέα C-Class που σημαίνει ότι ολόκληρη η γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ θα είναι παρούσα μαζί με ήπιο υβριδικό σύστημα. Οι επιλογές υβριδικής τεχνολογίας θα είναι διαθέσιμες και θα υπάρχουν επίσης και οι εκδόσεις AMG αργότερα. Όλοι οι κινητήρες θα είναι τετρακύλινδροι και το 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο θα είναι στάνταρ.

Η νέα GLC αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2022 και αργότερα θα δούμε και μία νέα έκδοση της GLC Coupe.