Οι νέες Bentley Continental GT Coupe και Cabrio δείχνουν το εσωτερικό τους (photos)


Τόσο η Coupe όσο και η Convertible Continental GT αναμένεται να έχουν ισχυρότερα V8 PHEV κινητήρια σύνολα. Δείτε φωτογραφίες από την καμπίνα.

  • ΦΩΤΟ: SH PROSHOTS
  • 16/4/2024

Οι facelift εκδόσεις των Bentley Continental GT, τόσο σε coupe αμάξωμα όσο και σε cabrio, συνεχίζουν τις δοκιμές τους για άλλον ένα χρόνο, στο δρόμο για την επίσημη παρουσίασή τους.

Οι συνεργάτες μας εντόπισαν από ένα πρωτότυπο κάθε έκδοσης στις χιονισμένες περιοχές της Βόρειας Σουηδίας και μάς προμήθευσαν με κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Και τα δύο αυτοκίνητα διαθέτουν περιορισμένης έκτασης καμουφλάζ και έτσι μπορούμε να διακρίνουμε αρκετές λεπτομέρειες της σχεδίασής τους.

Η εμφάνιση του εμπρός τμήματος είναι αρκετά διαφορετική. Οι προβολείς, που διαθέτουν καμουφλάζ, έχουν νέο σχήμα, ενώ νέο design έχει και ο προφυλακτήρας, που «ανεβαίνει» ψηλά, με αποτέλεσμα να ενσωματώνει, πλέον, τους προβολείς. Όσο για τη μάσκα, μοιάζει ελαφρώς μικρότερη από αυτή των τρέχοντων μοντέλων.

Περνώντας στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα μοιάζουν μεγαλύτερα, πλησιάζοντας περισσότερο προς το κέντρο του αμαξώματος. Μπορούμε να δούμε ότι είναι διαχωρισμένα, με αποτέλεσμα το άνοιγμα της θύρας του πορτμπαγκάζ να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο.

Οι συνεργάτες μας είχαν τη δυνατότητα να τραβήξουν και φωτογραφίες από το εσωτερικό, όπου δεν προκύπτουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις εκδόσεις που κυκλοφορούν ήδη στους δρόμους. Αναμένεται, πάντως, να υπάρχει ενημερωμένο σύστημα infotainment αλλά και εμπλουτισμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης.

Ωστόσο, σημαντικές ειδήσεις πρόκειται να υπάρξουν στο κομμάτι του κινητήριου συνόλου. Τα συγκεκριμένα πρωτότυπα διέθεταν plug-in hybrid κινητήρες, όπως φαίνεται και από τα κίτρινα αυτοκόλλητα σε διάφορα σημεία.

Όσοι, ωστόσο, υποθέτουν, ότι θα «υιοθετήσουν» την V6 μονάδα 3,0 L της Bentayga PHEV κάνουν λάθος, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Bentley θα τις «προικίσει» με V8 κινητήριο σύνολο, ώστε να έχουν ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και να μην γίνει ιδιαίτερα αισθητό το «κενό» από τον απερχόμενο W12 κινητήρα.

Οι παρουσιάσεις των facelift Bentley Continental GT Coupe και Convertible αναμένονται εντός του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Bentley έχει το δικό της ουίσκι και κάθε φιάλη κοστίζει όσο... μία Alfa Romeo Tonale!

Διπλή διάκριση για την Bentley Continental GT λίγο πριν... αποχαιρετήσει τα οκτάνια

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση της πολυτελέστατης Bentley Flying Spur V8 στην Ελλάδα