Πόσο κοστίζει η ενοικίαση της πολυτελέστατης Bentley Flying Spur V8 στην Ελλάδα


Η απόκτηση μιας πολυτελούς λιμουζίνας δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, η εμπειρία οδήγησης μιας Bentley Flying Spur V8 μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω ενοικίασης, με το ανάλογο, ασφαλώς, αντίτιμο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: BENTLEY/Richard Pardon (www.richardpardon.co.uk)
  • 10/2/2024

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν πολλές επιλογές μοντέλων, ικανά να καλύψουν τις επιθυμίες, τις ανάγκες αλλά και τα όνειρα όλων. Μια εξ’ αυτών είναι και η οδήγηση πολυτελέστατης, premium λιμουζίνας ή η μετακίνηση με μία τέτοια, σαν αυτές που βλέπουμε συχνά σε ταινίες.

Οι τιμές τέτοιων μοντέλων στη χώρα μας είναι απαγορευτικές για τη συντριπτική πλειοψηφία, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει η επιλογή της μίσθωσης. Η Kosmocar βοηθά στην εκπλήρωση μιας τέτοιας επιθυμίας, με την υπηρεσία Luxury Hire που έχει δημιουργήσει.

Μέσω αυτής, προσφέρει για μίσθωση μια σειρά από εντυπωσιακά μοντέλα supersport, όπως το εκρηκτικό Audi R8 που σας παρουσιάσαμε πριν από λίγο καιρό, SUV, αλλά και λιμουζίνες. Στην τελευταία κατηγορία μία ξεχωριστή επιλογή είναι η εντυπωσιακή Bentley Flying Spur V8.

Κορυφαία τεχνολογία, καινοτόμος σχεδιασμός, εντυπωσιακή ισχύς και μοναδική πολυτέλεια χαρακτηρίζουν το μήκους 5.316 mm πανέμορφο σεντάν. Κάτω από το καπό του, βρίσκεται ένας V8 twin-turbo βενζινοκινητήρας 4,0 L, που αποδίδει 550 PS και 770 Nm και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων.

Για τα 0-100 km/h απαιτούνται 4,1 sec. ενώ η τελική ταχύτητα είναι 318 km/h. Το μεταξόνιο των 3.194 mm εξασφαλίζει… τεράστιους χώρους για τους επιβάτες, με αποτέλεσμα εκτός από τις κορυφαίες επιδόσεις, να είναι σε ανάλογα επίπεδα και η άνεση. Γι’ αυτό η απόλαυση είναι μεγάλη τόσο για όσους επιλέξουν να την οδηγήσουν, όσο και για εκείνους που θέλουν να καθίσουν στα αναπαυτικά της καθίσματα.

Πολλά τμήματα της Flying Spur κατασκευάζονται χειροποίητα, από τα φωτιστικά σώματα με εφέ επεξεργασμένου κρυστάλλου μέχρι τις τετραπλές γυαλισμένες οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Οι τροχοί των 20 ιντσών στο βασικό εξοπλισμό διαθέτουν σχεδίαση πέντε διπλών ακτίνων και φινίρισμα με ασημί βαφή.

Το ημερήσιο μίσθωμα για την Bentley Flying Spur V8 αντιστοιχεί σε 1.500 ευρώ, για 1 έως 3 ημέρες. Ωστόσο σε περίπτωση πολυήμερης μίσθωσης, το ημερήσιο ποσό μειώνεται. Έτσι, για παράδειγμα, για μία εβδομάδα (7 ημέρες), μετατρέπεται σε 1.290 €, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος για τον ενδιαφερόμενο να είναι 9.030 €.

Σαφώς το ποσό δεν είναι ευκαταφρόνητο, αλλά η τιμή της νέας Bentley Flying Spur V8 ξεκινά από περίπου 200.000 ευρώ στην αγορά των ΗΠΑ, με το κόστος να αυξάνεται ανάλογα με την έκδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Bentley «τιμά» τον W12 με 4 περιορισμένες εκδόσεις «Speed Edition 12» (photos)

Επέτειος για το απόλυτο Grand Tourer: 20 χρόνια Continental GT

Μάχη δύο κόσμων: Μία Bentley Continental GT στο 400άρι με την αγωνιστική Bentley Speed 8 (video)