Πέπλο μυστηρίου γύρω από το νέο και 7θέσιο Ford Fusion Active


Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την τελευταία φορά που εντοπίστηκε το Ford Fusion Active, το μυστηριώδες crossover όμως επιστρέφει και υποβάλλεται σε καλοκαιρινές δοκιμές στην Ευρώπη.

  • PHOTOS:CARPIX
  • 21/8/2022

Ενώ το όνομα παραμένει ανεπιβεβαίωτο, μπορούμε να δούμε, μέσα από τα 2 πρωτότυπα που κατασκοπεύτηκαν, ότι το νέο crossover της Ford θα διαθέτει έναν καινούριο σχεδιασμό με δυναμικό στυλ. Αυτά τα πρωτότυπα παρουσιάζουν ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται να είναι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις της ίδιας ιδέας.

Οι διαφορές είναι δύσκολο να εντοπιστούν με την πρώτη ματιά, αλλά τα πρωτότυπα είναι προφανώς εξοπλισμένα με διαφορετικούς προβολείς και πίσω φώτα. Όπως μπορείτε να δείτε, το ένα φαίνεται να έχει λεπτούς προβολείς ενώ το άλλο φαίνεται να έχει σημαντικά μεγαλύτερες μονάδες φωτισμού με δύο ζώνες οριζόντιων LED.

 Άλλη μία διαφορά μεταξύ των 2 μοντέλων αυτών είναι οι εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις καθρεφτών, καθώς στο ένα από τα crossover οι καθρέφτες είναι τοποθετημένοι στην πόρτα, ενώ στο άλλο προεξέχουν στο πλάι.

Παραμένει ασαφές γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διαφορές, αλλά είναι πιθανό το μοντέλο να έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό ανάλογα με τις αγορές που προορίζεται. Αυτό είναι απλώς μια εικασία, αλλά φαίνεται λογικό καθώς το κινέζικο Ford Explorer έχει αρκετές διαφορές με αυτό που πωλείται στις ΗΠΑ.

Παραμερίζοντας τις διαφορές, και τα δύο μοντέλα φαίνονται αρκετά ευμεγέθη. Αυτό υποδηλώνει ότι θα μπορούσαν να εξοπλιστούν με 7 καθίσματα, ώστε να ανταγωνιστεί crossover όπως το Toyota Highlander.

Λίγες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για το συγκεκριμένο crossover, αλλά όλες οι πληροφορίες θέλουν το μοντέλο να παρουσιάζεται επίσημα είτε στο τέλος της χρονιάς είτε στις αρχές του 2023.