Το facelift της Mercedes-AMG A45 πλησιάζει!


Η μικρής έκτασης αισθητική ανανέωση για την Α45 AMG είναι προγραμματισμένη για τη φετινή χρονιά και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες μας αποκαλύπτουν όλες τις αλλαγές.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 13/3/2022

Έχουμε στη διάθεση μας μερικές νέες κατασκοπευτικές λήψεις της ανανεωμένης Mercedes-AMG A45 και τις πρώτες πληροφορίες για τις επικείμενες αλλαγές στο πανίσχυρο hot hatch της Mercedes-AMG.  

Αυτή τη φορά το πρωτότυπο που δοκιμάζεται έχει λιγότερο καμουφλάζ και είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Όπως μπορούμε να δούμε, οι αλλαγές στο εξωτερικό δεν είναι τόσο μεγάλες και περιορίζονται κυρίως σε έναν ελαφρώς επανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω προφυλακτήρα. Οι κύριες αλλαγές θα είναι τα νέα πιο λεπτά φώτα μπροστά και τα πίσω φώτα με τα νέα τους εσωτερικά γραφικά.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι επίσης σχετικά μικρές με το μεγαλύτερο ίσως νέο να είναι το touchpad για το σύστημα MBUX στην κεντρική κονσόλα που έχει αφαιρεθεί εντελώς. Αυτό σημαίνει ότι η μεγάλη οθόνη στο ταμπλό έχει γίνει πλέον αφής.

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 2,0 λίτρων θα παραμείνει φυσικά στη θέση του κάτω από το καπό, πιθανότατα με κάποιες αναβαθμίσεις προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές CO2.

Το ντεμπούτο της ανανεωμένης Α45 AMG αναμένεται να γίνει μέσα στο 2022.