Το Ford Everest δοκιμάζεται στην Ευρώπη!


Το για τους περισσότερους άγνωστο στην Ευρώπη Everest, που δεν είναι άλλο από το SUV αδελφάκι του Ford Ranger, έφερε η Ford για μερικές νέες δοκιμές σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών. 

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 5/8/2021

Εκτός από τα πρωτότυπα Ford Ranger, η Ford έφερε επίσης το για πολλούς άγνωστο στην Ευρώπη Everest για κάποιες νέες δοκιμές σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών.

Το Ford Everest είναι ένα μεγάλο SUV και βασικά η επιβατική έκδοση του Ford Ranger, που πωλείται στις αγορές της Ασίας και της Αυστραλίας, και με το Ranger που επίσης δοκιμάζεται αυτή την εποχή μοιράζονται πολλά τεχνικά μέρη.

Και εδώ, ακριβώς όπως στα πρωτότυπα Ranger εντοπίσαμε το στρογγυλό κίτρινο αυτοκόλλητο που υποδηλώνει την ύπαρξη υβριδικής τεχνολογίας. Δεν διακρίνεται από τις φωτογραφίες βέβαια κάποια επιπλέον θύρα φόρτισης στο αυτοκίνητο, οπότε ίσως είναι κρυμμένη κάτω από το καμουφλάζ.

Το μπροστινό μέρος φαίνεται να αντικατοπτρίζει σχεδιαστικά αυτό του Ranger με τα φώτα LED και το σχήμα των LED DRL.

Τα τεχνικά μέρη και οι κινητήρες αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από κοινού με το Ranger, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε τόσο 4κύλινδρους κινητήρες turbo, όσο και V6 επιλογές. Σε ορισμένες αγορές θα υπάρχει επίσης μια σειρά από κινητήρες ντίζελ.

Το ντεμπούτο του Ford Everest στις αγορές της Ασίας και της Αυστραλίας (παραμένει άγνωστο ακόμα αν θα το δούμε και στην Ευρώπη) αναμένεται να γίνει χρονικά κοντά σε αυτό του Ranger μέσα στο 2022.