Το VW ID. Buzz στην χιονισμένη Σουηδία!


Το νέο VW ID. Buzz έχει αποκαλυφθεί και επίσημα πλέον και εμείς έχουμε μερικές ακόμα φωτογραφίες του σε πραγματικό περιβάλλον.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 11/3/2022

Η Volkswagen παρουσίασε επίσημα το ID. Buzz πριν από λίγες ημέρες όμως εμείς έχουμε και μερικές φωτογραφίες από τα έτοιμα μοντέλα παραγωγής. Οι φωτογραφίες που έχουμε είναι από ένα απλό λευκό ID.Buzz που έκανε δοκιμές την επόμενη μέρα της επίσημης πρεμιέρας του ηλεκτρικού van.

Το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό VW ID. Buzz παρουσιάστηκε σε δύο εκδόσεις την επιβατική και την επαγγελματική ID. Buzz Cargo.

Το ID. Buzz και ID. Buzz Cargo θα κυκλοφορήσουν στις ευρωπαϊκές χώρες το φθινόπωρο, με τις προπωλήσεις να ξεκινούν ήδη από τον Μάιο. Οι ευρωπαϊκές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με μπαταρία 77 kWh (καθαρή - μεικτό ενεργειακό περιεχόμενο 82 kWh) η οποία παρέχει ρεύμα σε έναν ηλεκτροκινητήρα 150 kW, που βρίσκεται και δίνει κίνηση στον πίσω άξονα.

Η ισχύς φόρτισης όταν χρησιμοποιείται εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) είναι 11 kW. Μέσω μιας υποδοχής βύσματος CCS, σε σταθμό ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) η ισχύς φόρτισης φτάνει έως και 170 kW. Όταν φορτίζεται με αυτόν τον τρόπο, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας αυξάνεται από 5 σε 80% σε περίπου 30 λεπτά. Όπως ισχύει για όλα τα μοντέλα της ID. οικογένειας, τα νέα ID. Buzz και ID. Buzz Cargo βασίζονται στην αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB) του Volkswagen Group.