Αυτό… απέμεινε από το Ford Fiesta του Suninen (pics)


Και να… ήθελε ο Teemu Suninen, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στο φετινό Ράλι Μόντε Κάρλο, καθώς οι φωτογραφίες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητό του σοκάρουν!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 21/1/2021

Ο Φινλανδός οδηγός της M-Sport έχασε τον έλεγχο του αγωνιστικού αυτοκινήτου του κινούμενος με πολλά χιλιόμετρα, με συνέπεια να τουμπάρει και να πέσει σε χαντάκι λίγο πριν τον τερματισμό της πρώτης ειδικής του Ράλι Μόντε Κάρλο.

Οι φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος είναι σοκαριστικές, πλην όμως αποδεικνύουν πόσο ασφαλή είναι τα σύγχρονα αυτοκίνητα αγώνων ράλι. Το Fiesta διαλύθηκε, ειδικά το πίσω μέρος του απλά… δεν υπάρχει πλέον!

Ο κλωβός ασφαλείας, ωστόσο, αποδείχθηκε σωτήριος για το φινλανδικό πλήρωμα, καθώς τόσο ο Suninen όσο και ο Mikko Markkula βγήκαν αγρατζούνιστοι από το κατεστραμμένο όχημα.

Είναι προφανές ότι οι ζημιές στο Fiesta δεν μπορούν να επισκευαστούν άμεσα, καθώς το πίσω μέρος του Fiesta έχει… εξαφανιστεί, ενώ έπειτα από ενδελεχή έλεγχο που θα κάνει η ομάδα θα φανεί εάν το εν λόγω σασί μπορεί να επισκευαστεί για μελλοντικό αγώνα ή εάν θα τεθεί οριστικά νοκ άουτ.