Καρέλλης - Μαχαίρας στο Ράλι Ακρόπολις με Citroen C3 R2 (photos)


Το έμπειρο ελληνικό πλήρωμα θα στηριχθεί στο τετρακίνητο C3 Rally2 των 1,6 λίτρων, με 282 ίππους.

  • 9/8/2022

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης (με συμμετοχή σε 2 Acropolis, με πολλές διακρίσεις, πολυνίκης σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος και πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017) και ο Λεωνίδας Μαχαίρας ως συνοδηγός (με 172 εκκινήσεις και 12 νίκες, αλλά και δύο πρωταθλήματα το 2011 και 2016), θα είναι ένα ακόμα έμπειρο ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει στο φετινό Rally Acropolis με ένα Citroen C3 R2.

Το αυτοκίνητο είναι εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT υποστηριζόμενη από την Citroen Racing εδώ και χρόνια.

Το ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης - Μαχαίρας, θα αγωνισθεί με την υποστήριξη της Citroen Hellas, μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας και ακόμη με την χορηγία των: DHL, Euro Repar, την πανευρωπαϊκή αλυσίδα συνεργείων και ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, αλλά και την Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή των Μαρκών Citroen, Peugeot & DS Automobiles μεταξύ άλλων, στη Στερεά Ελλάδα.

«Η Karellis Group, με 40 χρόνια ενασχόλησης στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου στη Στερεά Ελλάδα, όχι μόνο αγαπά αυτό που κάνει, αλλά πιστεύει και συμβάλει διαρκώς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο οποίος προσφέρει πολλά στην εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και στην ασφάλεια στους δρόμους.

Από αυτή την εμπειρία μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αντλούμε και οι ίδιοι τεχνογνωσία, την οποία και εφαρμόζουμε για την ανάπτυξη των τεχνικών υπηρεσιών service & after sales προς όλους τους πελάτες της Karellis Group», τόνισε σχετικά ο Χρυσόστομος Καρέλλης.

Και πρόσθεσε: «Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι στο DNA μας, γι’ αυτό και συμμετέχουμε ενεργά, βοηθώντας με όλα τα μέσα που διαθέτουμε σε διάφορα επίπεδα. Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε το αγαπητό σε όλους μας Rally Acropolis, που αδιαμφησβήτητα συμβάλει στην εθνική οικονομία, αλλά και στην τοπική κοινωνία, στους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος WRC».

Το αυτοκίνητο με το οποίο θα συμμετέχει είναι το C3 Rally2 με κινητήρα 1,6 λίτρων, που αποδίδει 282 ίππους με κίνηση και στους 4 τροχούς.

H παρουσίαση του αυτοκίνητου και της ομάδας θα γίνει σε ειδικό χώρο στην Παύλιανη στον χώρο των δοκιμών της ειδικής «Καλοσκοπή» στις 4 Σεπτεμβρίου, παρουσία δημοσιογράφων, χορηγών και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ευρύτερης κοινωνίας.