Όταν ο Θέμης Χαλκιάς πάτησε τέρμα το γκάζι στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» (video)


Λίγο πριν την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θυμόμαστε το guest «πέρασμα» του πολύπειρου οδηγού αγώνων στην επιτυχημένη σειρά.

  • 6/9/2023

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του επετειακού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχει ξεκινήσει, με τα πληρώματα να εργάζονται στο... κόκκινο προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Ένας από τους Έλληνες οδηγούς που θα τρέξουν φέτος στο «Ράλλυ των Θεών» είναι ο πολύπειρος Θέμης Χαλκιάς ο οποίος στο τέλος Ιουνίου, μαζί με τον συνοδηγό Νικόλαο-Αδάμ Κομνό, παρουσίασαν το αυτοκίνητό τους.

Το Renault Clio Rally3 έχει εξελιχθεί από την Alpine Racing στην Διέππη ενώ σημαντική είναι η συμμετοχή της Alpine F1 Team σε σημεία όπως η πίσω αεροτομή. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1.3 λίτρων αποδίδει ισχύ 260 ίππων και ροπή 415Nm. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων της Sadev σε όλους τους τροχούς.

Με αυτή την αφορμή και ενώ όλα κινούνται σε «ακροπολικούς» ρυθμούς αυτές τις ημέρες, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και θυμόμαστε τη guest εμφάνιση του Θέμη Χαλκιά στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, όλα συμβαίνουν ενώ η αχτύπητη παρέα των πρωταγωνιστών «μένει» με το αυτοκίνητό της στη... μέση του πουθενά με αποτέλεσμα ο γαμπρός Μάρκος να μην μπορεί να πάει στο γάμο του. Ξαφνικά, όμως, εμφανίζεται ο φουριόζος Θέμης Χαλκιάς με Subaru, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με τον Μάκη και έτσι προθυμοποιείται να τους βοηθήσει.

Δείτε τη σκηνή με τον Θέμη Χαλκιά στο παρακάτω video…