Προ των... αιθουσών η ταινία για την κορυφαία σεζόν στην ιστορία των ράλλυ (trailer)


Το στόρι παρουσιάζει την επική μονομαχία ανάμεσα στην Audi και την Lancia το 1983, η οποία ακόμα και σήμερα έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όσων πρόλαβαν να την παρακολουθήσουν.

  • 6/12/2023

Εδώ και μήνες σας είχαμε ενημερώσει για τη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που έχει στηθεί και θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την κατά πολλούς κορυφαία σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Το στόρι παρουσιάζει τη μονομαχία ανάμεσα στην Audi και την Lancia το 1983 η οποία ακόμα και σήμερα έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όσων πρόλαβαν να τη βιώσουν. Όσοι δεν πρόλαβαν ή όσοι θέλουν να την επαναφέρουν στη μνήμη τους, μπορούν να διαβάσουν όλες τις λεπτομέρειες πατώντας εδώ. Πλέον, εδώ και λίγες ώρες το πρώτο επίσημο trailer είναι στον «αέρα» ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου 2024.

Ο τίτλος είναι «Race for Glory» και στο cast συναντάμε τον Ισπανογερμανό Daniel Bruhl που έκανε και τον Niki Lauda στο Rush (αν δεν το έχετε δει, κάντε το). O Bruhl υποδύεται τον επικεφαλής μηχανικό της Audi, Roland Gumpert, ενώ τον Walter Rohrl και τον team manager της Lancia, Cesare Fiorio, υποδύονται οι ηθοποιοί Volker Bruch και Riccardo Scamarcio αντίστοιχα.

Το trailer αποτελεί το «πρώτο πιάτο» της ταινίας και περιλαμβάνει σκηνές με δράση και εντυπωσιακές πλαγιολισθήσεις των θηρίων του Group B.

Δείτε το video…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ράλλυ Ακρόπολις: Όταν ο ανέκφραστος Walter Roehrl «έσπασε το ρόδι» με Opel Ascona

WRC: Αυτό είναι το πρόγραμμα του 2024 - Πότε θα γίνει το Ράλλυ Ακρόπολις

WRC 2023: Οι καλύτερες στιγμές από κάθε αγώνα της φετινής σεζόν (videos)