2022 Toyota Land Cruiser: Ανεπίσημη αποκάλυψη


Διατηρεί τον mucho χαρακτήρα των προηγούμενων γενιών, συνεχίζοντας την παράδοση. Και η επόμενη γενιά του Land Cruiser θα είναι ένα θηρίο εκτός δρόμου.

  • 4/5/2021

Το πλήρωμα του χρόνου για την νέα γενιά, ενός από τα πιο επιτυχημένα offroaders όλων των εποχών έχει φθάσει και στις αρχές της επόμενης χρονιάς το ολοκαίνουργιο Toyota Land Cruiser θα κυκλοφορήσει στους δρόμους.

Και μπορεί η ιαπωνική εταιρεία να μη δίνει πληροφορίες  για το πώς θα είναι η επόμενη γενιά, ωστόσο τις πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες στο πλαίσιο ενός rendering έχει δημοσιεύσει το site kolesa.ru και οι οποίες "βασίζονται" στις κατασκοπευτικές εικόνες που είχαν διαρρεύσει πριν από έναν μήνα.

Έτσι λοιπόν, το Land Cruiser θα διατηρήσει το ογκώδες τετραγωνισμένο αμάξωμα και θα θυμίζει το μοντέλο που αντικαθιστά, από το οποίο όμως θα είναι σημαντικά βελτιωμένο σε θέματα ποιότητας, αποπνέοντας και έναν πολυτελή χαρακτήρα.

Το εμπρός μέρος είναι εντυπωσιακό με τα μικρά σε σχήμα φωτιστικά τεχνολογίας LED, το άφθονο χρώμιο στη μάσκα, τον μεγάλο προφυλακτήρα που εκτείνεται χαμηλά και έχει στις άκρες του, τους προβολείς ομίχλης.

Μικρότερες οι αλλαγές στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, κυρίως με το νέο σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων, αλλά και την πιο κάθετη διαμόρφωση. Και εδώ ο προφυλακτήρας κατεβαίνει χαμηλά και είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να δημιουργείται ένα κατώφλι φόρτωσης με την πίσω πόρτα.

Στο πλάι ξεχωρίζουμε τους πιο «φουσκωμένους» θόλους των τροχών, αλλά και τις ακμές, προκειμένου να αποδοθεί ένας πιο έντονος χαρακτήρας. 

Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες, ωστόσο πληροφορίες θέλουν να είναι συνολικά επανασχεδιασμένο το ταμπλό, με μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη και λιγότερα χειριστήρια και μάλλον, αναλογικά ταχύμετρο και στροφόμετρο!

Η ποιότητας κατασκευής θα είναι αναβαθμισμένη, με ποιοτικότερα υλικά που θα δίνουν τον τόνο της πολυτέλειας.

Στον τεχνικό τομέα, το νέο Land Cruiser θα διαθέτει εξελιγμένη τετρακίνηση και θα τροφοδοτείται στη βασική έκδοση από έναν Twin Turbocharged κινητήρα με χωριτικότητα (3,5 λίτρα), ενώ θα υπάρχει διαθέσιμη και υβριδική έκδοση.

Μικρότερες οι αλλαγές στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, κυρίως με το νέο σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων, αλλά και την πιο κάθετη διαμόρφωση.
Μικρότερες οι αλλαγές στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, κυρίως με το νέο σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων, αλλά και την πιο κάθετη διαμόρφωση.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.