2023 DS 7 Crossback: Οι πρώτες εικόνες από τη facelift έκδοση (photos)


To ανανεωμένο SUV αναμένεται να παραμείνει στη γκάμα της DS μέχρι και το 2025 όπου θα δώσει τη θέση του σε μια αμιγώς ηλεκτρική πρόταση.

  • 5/4/2022

To ημερολόγιο έδειχνε 2017 όταν η DS έκανε το μεγάλο βήμα στη νέα εποχή με την παρουσίαση του DS 7 Crossback στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το γαλλικό SUV βγήκε στην αγορά την επόμενη χρονιά και κουβαλώντας πλέον στις πλάτες τους περισσότερα από 4 χρόνια εμπορικής πορείας έφτασε η στιγμή για να δεχθεί ένα ριζικό (;) facelift για να συνεχίσει να εμφανίζεται ελκυστικό στην ανταγωνιστική κατηγορία των D-SUV.

To νέο πακέτο των κατασκοπευτικών φωτογραφιών που διέρρευσαν προέρχεται από έναν εσωτερικό χώρο στάθμευσης και μας δίνει να ευκαιρία να ρίξουμε κλεφτές ματιές τόσο στον εξωτερικό σχεδιασμό όσο και στον εσωτερικό, παρόλο που στη δεύτερη περίπτωση η ανάλυση και οι αντανακλάσεις δεν μας επιτρέπουν μία ξεκάθαρη εικόνα.

Αυτό που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι η νέα οθόνη του συστήματος πολυμέσων η οποία ακολουθεί τις διαστάσεις του τρέχοντος μοντέλου αλλά σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα θα γίνουν παρεμβάσεις ώστε να αναβαθμιστεί η ανάλυση και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας, ενώ ανανέωση περιμένουμε και στο κομμάτι της ασφάλειας με την προσθήκη νέων συστημάτων υποβοήθησης.

Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν μάς επιτρέπουν να δούμε τι γίνεται στον πίνακα των οργάνων, όπου δεν διακρίνουμε κάποια μεγάλη αλλαγή στο σετάρισμα του τιμονιού.

Εξωτερικά το βαρύ καμουφλάζ κρύβει αποτελεσματικά κάθε παρέμβαση. Οι όποιες αλλαγές μπορούν να εντοπιστούν στο μπροστά μέρος με τα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα που αποκτούν μια πιο λεπτή γραμμή.

Αναφορικά με τους κινητήρες το DS 7 Crossback θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο σε μια σειρά εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης και diesel, ενώ στην γκάμα θα παραμείνει και η PHEV έκδοση E-Tense. Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται μικρές παρεμβάσεις ώστε τα σύνολα να είναι περισσότερο αποδοτικά στον τομέα κατανάλωσης καυσίμου και αυτονομίας.

Η επίσημη αποκάλυψη της facelift έκδοσης του DS 7 Crossback αναμένεται το καλοκαίρι, με τις παραγγελίες να ανοίγουν λίγο πριν το κλείσιμο του 2022. Το νέο μοντέλο θα διατηρηθεί στην γκάμα της DS μέχρι και το 2025 όπου και θα δώσει τη θέση του σε μια νέα αμιγώς ηλεκτρική πρόταση.

Πηγή: largus.fr & worldscoop.forumpro.fr