2023 Honda Civic Type R: Αυτά είναι τα διαθέσιμα χρώματα – Χωρίς κίτρινο η λίστα


Διέρρευσε στο διαδίκτυο η λίστα με τα διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος για το νέο Honda Civic Type R με το κίτρινο phoenix να... λάμπει δια της απουσίας του. 

  • 7/7/2022

Όσο περνάει ο καιρός και η Honda δεν τραβάει το κάλυμμα από το νέο Civic Type R τόσο η αγωνία για τη νέα πρόταση θα κορυφώνεται. Θυμίζουμε ότι έχουμε δει τη νέα πρόταση να γυρίζει στο Nurburgring, να σπάει τα χρονόμετρα στην πίστα της Suzuka αλλά και να κάνει χαλαρές βόλτες στους δρόμους της Ιαπωνίας.

H ειδική έκδοση της τρέχουσας γενιάς Honda Civic Type R σε κίτρινο phoenix.
H ειδική έκδοση της τρέχουσας γενιάς Honda Civic Type R σε κίτρινο phoenix.

Μερικά από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας μέχρι στιγμής αναφορικά με το νέο Honda Civic Type R είναι ότι θα εφοδιάζεται με ένα τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,0 lt και θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η δύναμή του θα είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με την τρέχουσα γενιά η οποία θυμίζουμε ότι αποδίδει 320 PS/6.500 rpm και η μέγιστη ροπή είναι στα 400 Nm/2.500-4.500 rpm.

Ένα ακόμα στοιχείο που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ώρες είναι η λίστα με τα διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα. Η αποκάλυψη έγινε από το civic11forum.com και οι χρωματικές επιλογές είναι όλες και όλες πέντε: 

  • Μαύρο - Crystal Black Pearl
  • Μπλε - Boost Blue Pearl
  • Γκρι -Sonic Gray Pearl
  • Κόκκινο - Rallye Red
  • Λευκό -  Championship White

Η πιο κλασική επιλογή για ένα Honda Civic Type R είναι αυτή του λευκού, ωστόσο την ίδια στιγμή έλαμψε δια της απουσίας τους το χαρακτηριστικό κίτρινο (Phoenix Yellow) που είδαμε στην προηγούμενη γενιά του μοντέλου σε ειδική έκδοση και το οποίο κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των fans σε όλο τον κόσμο. Μένει να δούμε αν αυτή η λίστα επιβεβαιωθεί και στην πράξη και αν θα διανθιστεί και με άλλες επιλογές όσο περνάει ο καιρός.

Πηγή: civic11forum.com