Ανανέωση και ισχυρότερος κινητήρας γα το KIA Stinger


Η KIA θα επανασχεδιάσει το Stinger για να το ανανεώσει αισθητικά και ο κινητήρας της κορυφαίας έκδοσης GT θα αποδίδει περισσότερη ιπποδύναμη.

  • 15/4/2020

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν στον κορεατικό Τύπο, η KIA θα επικαιροποιήσει σχεδιαστικά το Stinger και θα προσθέσει περισσότερα στοιχεία στον εξοπλισμό του. Εκτός αυτών, η κορυφαία έκδοση του σπορ μοντέλου της, αυτή με τον V6 3.3 T-GDI κινητήρα, θα αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ και ροπή απ’ ό,τι τώρα. Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, οι διαφοροποιήσεις στο αμάξωμα θα αφορούν στη νέα διαμόρφωση των προφυλακτήρων του οχήματος, στη μερική επανασχεδίαση των φώτων και στην τοποθέτηση φώτων LED πίσω, στο σύνολό τους.

Εσωτερικά, ο υπάρχων πίνακας αναλογικών οργάνων θα αντικατασταθεί με έγχρωμη οθόνη ψηφιακών ενδείξεων κι η οθόνη αφής στην κονσόλα θα αντικατασταθεί με μεγαλύτερη, 10,25 ιντσών. Επίσης, η έκδοση με τον V6 3.3 T-GDI κινητήρα θα αποδίδει πλέον μέγιστη ισχύ 380 PS (από 366 PS) και μέγιστη ροπή 528 Nm (από 510 Nm). Επιιπλέον, σε αυτή την κορυφαία εκδοχή του μοντέλου, θα τοποθετηθεί και νέα εξάτμιση χάρη στην οποία ο εκπεμπόμενος θόρυβος θα είναι πιο σπορ σε χροιά, συγκριτικά. Όπως έγινε γνωστό, το ανανεωμένο Stinger θα αρχίσει να διατίθεται στην κορεατική αγορά εντός του Ιουλίου, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες αγορές από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Διαβάστε, επίσης: World Car 2020: To Kia Telluride είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο!