Απαγορευμένοι καρποί: Δώδεκα αγριεμένα Toyota με την υπογραφή της Gazoo Racing


Σε έναν άλλο αυτοκινητικό πλανήτη, η Toyota έχει να παρουσιάσει μια ολόκληρη γκάμα μοντέλων που φέρουν την υπογραφή της Gazoo Racing και τα διακριτικά GR.

  • 11/4/2021

Την ίδια στιγμή που στη γηραιά ήπειρο η παρουσία του Toyota GR Yaris έχει ανοίξει έναν… πολιτισμένο διάλογο μεταξύ των οπαδών της ιαπωνικής και της ευρωπαϊκής αυτοκινητικής σκηνής, όσοι έχουν την τύχη ή την ατυχία να ζουν στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το νέο τους αυτοκίνητο μέσα από μια πλήρη γκάμα προτάσεων που φέρουν την υπογραφή της Gazoo Racing.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η γκάμα της Toyota που εντάσσεται κάτω από την ομπρέλα της Gazoo Racing περιλαμβάνει 12 μοντέλα, έχοντας αφετηρία του συνήθεις υπόπτους (βλέπε Supra, GR 86 και Yaris) και καταλήγοντας στο υπεράνω κάθε υποψίας Prius.

Πριν καταλήξει κανείς βέβαια στο… καυτό υβριδικό Toyota, μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε mini van ή ακόμα και ένα roadster τσέπης που δεν είναι άλλο από το γνωστό Coopen, το οποίο σταδιοδρόμησε στη χώρα μας με τα χρώματα της Daihatsu.

Επιστρέφοντας στην Ευρώπη και ειδικότερα στην ελληνική αγορά, πρόσφατα η Toyota υποδέχθηκε δύο εκδόσεις που διαθέτουν ένα πιο φροντισμένο εξοπλιστικό περιτύλιγμα, το οποίο επιχειρεί να τους προσδώσει έναν δυναμικότερο χαρακτήρα.

Ο λόγος για την Toyota Corolla GR Sport και το Toyota C-HR GR Sport, τα οποίο προσφέρονται σε υβριδικές εκδόσεις απόδοσης 122 και 184 ίππων.    

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.