Απίστευτο! Έκλεψαν τις ζάντες σε Toyota Yaris που ήταν παρκαρισμένο έξω από τη ΔΕΘ (video)


Τα περιστατικά έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες στη Θεσσαλονίκη και οι οδηγοί φοβούνται νέα "έκρηξη" τον χειμώνα, με την εφαρμογή των μέτρων για τον φωτισμό στους δρόμους. 

  • 20/9/2022

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες ημέρες, έξω από τον χώρο που φιλοξενείται η Διεθνής Έκθεση, αφού ο κάτοχος ενός Toyota Yaris επιστρέφοντας στο σημείο που είχε παρκάρει το όχημά του, διαπίστωσε πως κάποιοι του είχαν κλέψει και τις 4 ζάντες.

Προφανώς οι δράστες δεν δίστασαν από το γεγονός ότι το Yaris ήταν παρκαρισμένο έξω ακριβώς από το Εκθεσιακό Κέντρο όπου αυτές τις ημέρες υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία λόγω της Διεθνούς Έκθεσης.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Λία Χριστάρα, στο ρεπορτάζ που έκανε τόνισε ότι από την αρχή του καλοκαιριού έχουν σημειωθεί πολλά αντίστοιχα περιστατικά στην πόλη.

Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι ότι αυτά τα περιστατικά μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα τους χειμωνιάτικους μήνες και ενώ ήδη γνωρίζουμε για τα μέτρα που σκοπεύουν να πάρουν οι Δήμοι αναφορικά με τον φωτισμό των δρόμων.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ...