Αποκάλυψη για το Hyundai i20 N Line – Ανανεωμένο και με πιο σπορ εμφάνιση (photos)


Η Hyundai παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση N Line του i20, εστιάζοντας στον σπορ χαρακτήρα και παίρνοντας έμπνευση από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: HYUNDAI
  • 24/2/2024

Το ανανεωμένο Hyundai i20 παρουσιάστηκε τον Μάιο του περασμένου έτους, με τους Κορεάτες να προσφέρουν στο δεύτερό τους «μικρό» μοντέρνα εμφάνιση και βελτιωμένα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογίας, προκειμένου να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του.

Τώρα ήρθε η ώρα και για την έκδοση N Line, η οποία ήρθε να προστεθεί στην γκάμα του νέου i20. Εδώ, η Hyundai έχει εστιάσει ακόμη περισσότερο στα σπορ στοιχεία, τοποθετώντας στο μπροστινό μέρος έναν νέο προφυλακτήρα και νέες εισαγωγές αέρα, όπως κι ανανεωμένο μοτίβο για τη γρίλια.

Εκτός αυτού, καινούργια είναι και τα σχέδια των τροχών 17 ιντσών, ενώ εννέα είναι οι διαθέσιμοι χρωματισμοί του αμαξώματος: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι επιβάτες μπορούν να «παίξουν» με τον πολύχρωμο ambient φωτισμό, με τη Hyundai να τοποθετεί επίσης επιπλέον φώτα LED στην καμπίνα, τα οποία σύμφωνα με την ίδια, αναμένεται να φανούν χρήσιμα σε πιο σκοτεινά περιβάλλοντα. Τα λογότυπα N Line δε λείπουν από το τιμόνι, που είναι ντυμένο με διάτρητο δέρμα και κόκκινες λεπτομέρειες, όπως και τις πλάτες των καθισμάτων, τα οποία είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να υποστηρίζουν τον αυχένα και να εξασφαλίζουν την άνεση, χωρίς όμως να χάνουν τον σπορ χαρακτήρα τους.

Όσο για την ασφάλεια, το i20 N Line φέρει σύστημα υποβοήθησης αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης, όπως και σύστημα διατήρησης λωρίδας. Προσφέρεται επίσης Parking Assist και σύστημα ελέγχου των τυφλών σημείων, αλλά κι έξυπνο cruise control.

Καμία αλλαγή δεν έχει γίνει σε αυτό που κρύβεται κάτω από το κάλυμμα, κι έτσι το Hyundai i20 N Line μπορεί να εξοπλιστεί με έναν από τους κινητήρες που προσφέρονται για το «απλό» i20. Σύμφωνα με τους Κορεάτες, η παραγωγή της ανανεωμένης έκδοσης θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hyundai: Αποκάλυψη για τα ανανεωμένα i10 και i10 N Line (photos)

Η Hyundai πάει κόντρα στο ρεύμα της εποχής και επενδύει στα «μικρά»

Τα 5 πιο φθηνά sport αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς (photos-video)