Άρχισαν οι παραγγελίες για το VW T-Roc Cabriolet


Την αρχή του χειμώνα επέλεξαν οι άνθρωποι της Volkswagen για να ξεκινήσουν την παραγωγή και τις πωλήσεις του T-Roc Cabriolet.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 13/12/2019

To Volkswagen T-Roc Cabriolet είναι μια έκδοση η οποία απευθύνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό και δημιουργεί μια νέα υποκατηγορία οχημάτων για την εταιρεία, αυτή των cabrio Crossover/SUV. Το αυτοκίνητο άρχισε να πωλείται ήδη στη Γερμανία, με την τιμή του να ξεκινά εκεί από τα 27.495 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση «Style» και από τα 32.810 ευρώ για την «R-Line». 

To T-Roc Cabriolet κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volkswagen το οποίο βρίσκεται στην πόλη Osnabrück, στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας, στο οποίο παράγεται και η Porsche Cayman. Κατά την έναρξη της παραγωγής του καινούργιου μοντέλου, ο κ. Andreas Tostmann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Παραγωγή, δήλωσε σχετικά: «Το T-Roc Cabriolet εξελίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στο Osnabrück. Πλέον, κατασκευάζεται εδώ. Είναι “γέννημα-θρέμμα” αυτού του τόπου. Η ομάδα που το δημιούργησε έδωσε μεγάλο αγώνα για να καταφέρει να παράγεται σε αυτόν τον τόπο και η προσπάθειά της ανταμείφθηκε. Στο εργοστάσιο, επενδύθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να εκσυγχρονιστούν οι γραμμές παραγωγής και η επιμελητεία και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις εγκαταστάσεις του με τον ίδιο ρυθμό, κυρίως για το T-Roc Cabriolet».