Αυτές είναι οι τιμές πώλησης της νέας Τoyota GR Supra στην Ελλάδα


Τη διάθεση της GR Supra στη χώρα μας ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota. Πόσο κοστίζουν αναλυτικά οι διαθέσιμες εκδόσεις του μοντέλου. 

  • 19/7/2021

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota ανακοίνωσε τη διάθεση του θρυλικού σπορ μοντέλου της GR Supra και στη χώρα μας με τιμή εκκίνησης της γκάμας τα 66.320 ευρώ.

Το νέο ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα και πιο συγκεκριμένα, η βασική έκδοση φορά έναν 2λιτρο 4κύλινδρο με απόδοση 258 ίππους και 400 Nm ροπής, με άμεσο ψεκασμό, μεταβλητό χρονισμό και twin-scroll τούρμπο.  

Η ισχυρότερη έκδοση που είναι διαθέσιμη μόνο στο επίπεδο Premium Pack έχει κάτω από το μακρύ καπό της έναν 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά με 340 ίππους και 500 Nm ροπής.

Και στις δύο περιπτώσεις, η μετάδοση γίνεται στους πίσω τροχούς μέσα από ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό με torque vectoring και δυνατότητα κλειδώματος 100% (που είναι στάνταρ στο 2.0 Sport Pack και το 3.0 Premium Pack), μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων της ZF.

Εδώ, να αναφέρουμε πως η 2λιτρη έκδοση είναι η μόνη που διατίθεται και σε «απλή» και Sport Pack έκδοση, ενώ η 3λιτρη διατίθεται αποκλειστικά στην Premium Pack. Πέρα από μερικές εξοπλιστικές διαφορές σε εξοπλιστικά στοιχεία άνεσης, η βασική διαφορά της απλής έκδοσης είναι πως δεν διαθέτει τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ που έχουν οι άλλες δύο εκδόσεις με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό. Επιπλέον, να σημειώσουμε πως οι δύο 2λιτρες εκδόσεις πατάνε σε τροχούς 18 ιντσών, ενώ η 3λιτρη σε σφυρήλατους 19 ιντσών.

Έκδοση                                                          Τιμή

  • GR Supra 2.0                                     66.320 €
  • GR Supra 2.0 Sport Pack                 76.190 €
  • GR Supra 3.0 Premium Pack           87.790 €