Αυτή είναι η ανανεωμένη έκδοση της Lexus ES του 2023 για την Ευρώπη (photos)


Η Lexus ανακοίνωσε το νέο πακέτο αλλαγών που θα ενσωματώσει η Lexus ES στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2023.

  • 5/7/2022

Η επανασχεδιασμένη Lexus ES, βασισμένη στις προηγούμενες εκδόσεις του μοντέλου, θα φέρει αναβαθμίσεις κυρίως στο εσωτερικό της, με την εταιρεία να εξοπλίζει το μοντέλο του 2023 με ένα ανανεωμένο σύστημα πολυμέσων που προσφέρει ταχύτερο χρόνο απόκρισης και περισσότερες επιλογές και λειτουργίες.

Η Lexus προσέθεσε ένα cloud-based σύστημα πλοήγησης, το οποίο προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την κίνηση στους δρόμους, το κόστος καυσίμων στα τοπικά πρατήρια και τα διαθέσιμα σημεία στάθμευσης, καθώς και βελτιωμένη αναγνώριση φωνητικών εντολών και ασύρματο Apple CarPlay. Εκτός αυτού, η Lexus ES θα έχει πλέον δύο βάσεις για ποτήρια στη θέση της προϋπάρχουσας οθόνης αφής, ενώ δύο θύρες USB-A και USB-C θα είναι πλέον διαθέσιμες.

Η Lexus ES μπορεί πλέον να συνδέεται στο διαδίκτυο, δίνοντας πρόσβαση στο e-Care, μια υπηρεσία διαγνωστικών, αλλά και τη χρήση της εφαρμογής Lexus Link, η οποία επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει λειτουργίες όπως η θερμοκρασία του κλιματιστικού, τα αλάρμ και το κλείδωμα ή το ξεκλείδωμα των θυρών.

Μία νέα Sport έκδοση του μοντέλου έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, η Lexus ES F Sport Design, η οποία φέρει ζάντες 18 ιντσών, 10 διαφορετικές χρωματικές επιλογές για το εξωτερικό του αυτοκινήτου και 4 για το εσωτερικό, καθώς και F Sport Design σήματα στα φτερά πάνω από τα ελαστικά.

Η παραγωγή του ανανεωμένου μοντέλου της Lexus ES θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2023, ενώ άγνωστη είναι προς το παρόν η ημερομηνία κυκλοφορίας.