Αυτή είναι η ειδική έκδοση "Kiiro" του Nissan Micra


Ακολουθώντας τα χνάρια του Juke, η Nissan παρουσίασε μια συλλεκτική "Kiiro" έκδοση και για το Micra που θα κυκλοφορήσει σε 250 μονάδες.

  • 27/2/2022

Μόλις 250 μονάδες θα κυκλοφορήσουν από τη νέα συλλεκτική έκδοση του Nissan Micra. Μιλάμε για το αποτέλεσμα της συνεργασίας της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας με την παραγωγή της ταινίας «The Batman» που θα κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας στις 3 Μαρτίου 2022 και θα πρωταγωνιστούν οι Robert Pattinson, Barry Keoghan, Paul Dano.

Τα νέα δεδομένα που φέρνει η συγκεκριμένη special edition είναι οι έντονες κίτρινες αναφορές σε διάφορα σημεία του αμαξώματος (Kiiroo είναι το κίτρινο στα ιαπωνικά) όπως στα πλαϊνά φτερά και στους προφυλακτήρες, που δημιουργούν μια «δεμένη» αντίθεση με τον Echo γκρι χρωματισμό του αυτοκινήτου.

Οι ζάντες είναι μαύρες γυαλιστερές διαμέτρου 17 ιντσών ενώ στα πίσω τζάμια έχουν τοποθετηθεί αντηλιακές μεμβράνες. Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε το Nissan Vision Pack που μεταξύ άλλων ενσωματώνει μια σειρά τεχνολογικών λύσεων όπως τους αισθητήρες παρκαρίσματος, το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης nav-sat και τον αυτόματο κλιματισμό.

Στον κινητήρα δεν υπάρχουν αλλαγές με το Micra Kiiro να προσφέρεται με τον turbo 3κύλιδρνο 1000άρη των 92 PS και συνοδεύεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων είτε με αυτόματο CVT. Οι τιμές που ανακοινώθηκαν στη Βρετανία ξεκινούν από τις 18.375 λίρες για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο και από τις 19.725 λίρες για το αυτόματο.