Αυτή η McLaren 765LT Spider αλλάζει χρώμα! (photo - video)


Αυτή η McLaren 765LT Spider αλλάζει χρώμα, και είναι τόσο ακριβή όσο περίμενε κανείς, με το κόστος της βαφής του εντυπωσιακού οχήματος να ξεπερνά τα 500.000 ευρώ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ-VIDEO: TheTFJJ
  • 7/10/2022

Πολλά πολυτελή οχήματα φέρουν λεπτομέρειες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους, όμως αυτή τη φορά, η McLaren έκανε αυτήν την 765LT Spider να μοιάζει «μαγική,» καθώς έχει τη δυνατότητα να αλλάζει χρώμα.

Το τμήμα Special Operations της McLaren (MSO) έχει προσφέρει σε αυτήν την 765LT Spider την πρωτοποριακή του βαφή του τμήματος που αλλάζει χρώμα, η οποία φαίνεται να κοστίζει πάνω από 500.000 ευρώ. Με το κόστος του μοντέλου να ξεπερνά τα 390.000 ευρώ, η βαφή καταλήγει να κοστίζει περισσότερο από το ίδιο το αυτοκίνητο.

Το χρώμα του οχήματος αλλάζει από Lantana Purple (μωβ) σε Amethyst Black (μαύρο), ανάλογα με τη γωνία από την οποία το κοιτάζει κανείς, αλλά και με τον τρόπο που πέφτει πάνω του το φως. Στο παρακάτω video φαίνεται ότι σε κάποια σημεία, το όχημα παίρνει και πιο κοκκινωπούς χρωματισμούς.

Παρόλο που το εξωτερικό του οχήματος είναι εκθαμβωτικό και πολύ ιδιαίτερο, η McLaren επέλεξε να κινηθεί σε πιο μινιμαλιστικές γραμμές, όσον αφορά το εσωτερικό του, με το ασημί και το μαύρο να κυριαρχούν.

Η McLaren 765LT Spider φέρει έναν διπλό τούρμπο V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 L, ο οποίος προσφέρει 765 PS ιπποδύναμης και 800 Nm ροπής, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 330 km/h. Το convertible της McLaren κάνει τα 0-100 km/h σε μόλις 2,8 sec, ενώ καλύπτει τα 400 m σε 10 sec.

Η παραγωγή της 765LT Spider είναι εξαιρετικά περιορισμένη, με τη McLaren να παράγει μόνο 765 μονάδες, τιμώντας την ονομασία του οχήματος. Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης, κατάφερε να κάνει δική του, όχι μόνο την Spider, αλλά και μία McLaren Senna, η οποία μάλιστα φέρει την ίδια αρίθμηση με την Spider, όπως φαίνεται στο παρακάτω video.

Δείτε τη 765LT Spider να αλλάζει χρώμα: