Αυτό είναι το MegaΒronc, ένα Ford F-250 με προσωπείο Bronco


Η MegaRexx Truck ετοίμασε ένα εξωφρενικό Bronco, το επονομαζόμενο MegaΒronc, με βάση ένα Ford F-250.

  • 20/5/2022

Η εν λόγω δημουργία έχει τη μάσκα του νέου Bronco, και προσπαθεί να του... μοιάσει σημαντικά και στις γραμμές, αλλά βασίζεται σε ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο, το Ford F-250, και κάνει το κάτι παραπάνω.

Η MegaRexx Trucks ετοίμασε το MegaBronc σαν απόδειξη ότι αυτό που χρειάζεται η αγορά είναι ένα θηριώδες SUV/ημιφορτηγό με τρεις σειρές καθισμάτων και επιβλητική παρουσία.

Ξεκινώντας από την έκδοση Super Dity του F-250, η εταιρεία κράτησε αρκετά από τεχνικά στοιχεία και τις ανέσεις, όπως το 10τάχυτο TorqShift αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και το πακέτο FX4 Off-Road, αλλά και τα θερμαινόμενα καθίσματα, το θερμαινόμενο τιμόνι και τα γκρι δερμάτινα καθίσματα.

Σε αυτά προσθέστε ακόμα μία σειρά καθισμάτων, αυξάνοντάς τα στα οχτώ, τα οποία καλύπτονται από τα στοιχεία της φύσης με ένα κάλυμμα-προέκταση για μεγάλα SUV, που διαθέτει αφαιρούμενη οροφή για τις καλοκαιρινές ημέρες.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας Power Stroke V8, χωρητικότητας 6,7 λίτρων, ικανός να αποδώσει 475 ίποους και 1424 Nm ροπής.