Αυτό είναι το νέο Audi A3 sedan


Το καινούργιο Audi A3 θα παρουσιαστεί εντός του 2020 και, μεταξύ άλλων, θα διατίθεται και σε τετράθυρη εκδοχή. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: KOLECA
  • 2/12/2019

Το νέο Audi A3 αναμένεται να παρουσιαστεί εντός των πρώτων μηνών της επόμενης χρονιάς, σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η γερμανική εταιρεία. Η τέταρτη «γενιά» του πολυτελούς μικρομεσαίου μοντέλου καθυστέρησε να παρουσιαστεί εξαιτίας του σκανδάλου «Dieselgate» και της προτεραιότητας που είχε δοθεί από τον Όμιλο VAG για την αντιμετώπισή του.

Το καινούργιο Audi A3 θα κατασκευάζεται τόσο σε hatchback έκδοση όσο και σε τετράθυρη, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Πριν από λίγο καιρό, η sedan έκδοχή του είχε φωτογραφηθεί με σχετικά ελαφρύ καμουφλάζ, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργηθεί η αισθητική απεικόνιση του νέου μοντέλου που βλέπουμε στις φωτογραφίες, για το πώς θα είναι το αμάξωμα και τα φωτιστικά σώματά του.

Το νέο Audi θα βασίζεται στην αναβαθμισμένη πλατφόρμα «MQB» και –όπως έχει ανακοινωθεί ήδη– θα διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση (e-tron). Επίσης, θα δημιουργηθούν και οι εκδόσεις A3 Liftback και A3 Allroad, οι οποίες αναμένεται να παρουσιαστούν εντός του 2021, μαζί με την έκδοση RS3 των 423 PS.