Αυτό καλό είναι να μη γίνεται: Ferrari τράκαρε με Maybach στο Τόκιο! (video)


Το κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών δε θέλει να το φαντάζεται κανείς, ακόμα και αν, τελικά, το πληρώσει η ασφαλιστική εταιρεία.

  • ΦΩΤΟ: effspot - YouTube
  • 26/1/2024

Η πιθανότητα να εμπλακεί κάποιος σε ατύχημα την ώρα που οδηγεί ένα ακριβό αυτοκίνητο, όπως για παράδειγμα ένα μοντέλο της Ferrari, είναι σίγουρα κάτι που ουδείς θέλει να συμβεί. Δύο οδηγοί βίωσαν τη συγκεκριμένη εμπειρία, όταν η Ferrari F355 του ενός τράκαρε με την Maybach του άλλου σε μια διασταύρωση στους δρόμους του Τόκιο.

Το αποτέλεσμα του ατυχήματος συνέλαβε με τον φακό του ο φωτογράφος αυτοκινήτων, Alex Penfold, με τα πλάνα να δημοσιεύονται τελικά στο κανάλι του φίλου του, effspot, στο YouTube. Σύμφωνα με εκείνον, το τρακάρισμα έλαβε χώρα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής Akihabara στο κέντρο της πόλης.

Στο video φαίνεται αρχικά η «τραυματισμένη» Mercedes-Maybach S580, η οποία χτυπήθηκε από τη μεριά του οδηγού, στο πίσω μέρος. Η ζημιά όμως δεν είναι τόσο μεγάλη, ειδικά σε σχέση με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η F355 μετά το συμβάν. Το μπροστινό μέρος έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, ενώ και το καπό έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

Παρόλο που δεν είναι ευδιάκριτο από τις εικόνες που προσφέρει το video του effspot, φαίνεται ότι πρόκειται για μία F355 Challenge, αφού φέρει μία πίσω αεροτομή, γάντζο για ρυμούλκηση στο μπροστινό μέρος κι αγωνιστικά bucket καθίσματα.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η Ferrari F355 Berlinetta είναι μοναδική για έναν προφανή λόγο (photos)

Δείτε μία Ferrari F355 να γίνεται παρανάλωμα του πυρός σε test drive (video)

Απίστευτο: Προσπάθησε να κάνει προσπέραση κι έκοψε το αυτοκίνητο στα δύο (video)