BMW M3: Αποκάλυψη στις 23 Σεπτεμβρίου!


Και επίσημα πλέον γνωρίζουμε την ημερομηνία αποκάλυψης της νέας BMW M3, αφού με μία ανάρτηση στα social media, η BMW Αυστραλίας έδωσε τη σχετική πληροφορία, μαζί με το τελευταίο teaser του αυτοκινήτου.

  • Μιχαλης Κατωποδης
  • 19/9/2020

Εδώ θα γίνουμε ίσως λίγο κακοί, μας έκανε όμως εντύπωση που οι άνθρωποι της εταιρίας επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν ένα πράσινο φίλτρο και αρκετό καπνό, για να κρύψουν τη μάσκα της νέας Μ3, αφήνοντας να ξεπροβάλλει το κάτω μέρος του προφυλακτήρα και τα φωτιστικά σώματα… Όπως και να έχει, η ουσία κρύβεται στο λεκτικό που συνόδευε τη συγκεκριμένη φωτογραφία. «Ατελείωτες φήμες. Ατελείωτη δύναμη. Οι υποθέσεις τελειώνουν στις 23 Σεπτεμβρίου».

Σε λίγες ημέρες από σήμερα θα ανοίξει η αυλαία για το πιο χαρακτηριστικό, ίσως, μοντέλο της Μ. Την κορυφαία έκδοση της Σειράς 3, η οποία θα εφοδιάζεται με ένα twin-turbo εξακύλινδρο σύνολο, χωρητικότητας τριών λίτρων και ισχύος 480 ίππων στη βασική έκδοση και 510 ίππων στην έκδοση competition. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από την εξέλιξή της, η νέα Μ3 θα είναι πιο απόλυτη οδηγικά και πιο γρήγορη από κάθε άλλη φορά.

Για να αναβαθμίσουν την οδική συμπεριφορά έδωσαν έμφαση στη βελτίωση της πρόσφυσης του μπροστινού μέρους. Πέρα από τον επανασχεδιασμό των αναρτήσεων και του συστήματος διεύθυνσης, χρησιμοποίησαν επίσης αισθητά πιο φαρδιά ελαστικά, βελτιώνοντας έτσι όχι μόνο την κατευθυντικότητα αλλά και τις πλευρικές επιταχύνσεις.

Ένα άλλο σημείο που αξίζει να αναφερθεί είναι πως η νέα Μ3 θα είναι η πρώτη που θα αποκτήσει και έκδοση Touring, την οποία όμως θα δούμε προς το 2022. Σε πρώτη φάση θα κάνουμε υπομονή μερικές ημέρες ακόμα και κατόπιν θα επανέλθουμε με ένα πλήρες και αναλυτικό άρθρο, που θα περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο σπορ μοντέλο των Βαυαρών.

Ακολουθείστε το CAR AND DRIVER στο GOOGLE NEWS για να μαθαίνετε τις ειδήσεις που αξίζουν!