Dacia: Στην Ελλάδα οι κορυφαίες εκδόσεις Extreme για 3 μοντέλα (τιμές)


Οι μοναδικές και «περιπετειώδεις» εκδοχές των Sandero Stepway, Duster και Jogger απέκτησαν τιμές στη χώρα μας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 11/3/2023

Πριν από 10 μέρες, η Dacia γνωστοποίησε ότι η «περιπετειώδης» έκδοση Extreme, που αρχικά παρουσιάστηκε για το ηλεκτρικό Spring, «περνάει» και σε άλλα τρία μοντέλα της.

Πλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία της φίρμας ανακοίνωσε τις τιμές για τις Extreme εκδόσεις των Sandero Stepway, Duster και Jogger. Πρόκειται για αναβαθμισμένες εκδοχές από πλευράς εξοπλισμού αλλά και αποκλειστικών χαρακτηριστικών, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Ανάμεσα στα διακριτά στοιχεία περιλαμβάνονται τα νέα χρώματα για το αμάξωμα, διαφορετικές ζάντες αλουμινίου, ειδικά σχέδια σε διάφορα σημεία και μαύρο «πτερύγιο» καρχαρία.

Στο εσωτερικό, η βασική διαφοροποίηση αφορά την ταπετσαρία, τα ταπέτα, τις επενδύσεις των θυρών, αλλά και διάφορες χρωματικές λεπτομέρειες.

Ο περιπετειώδης χαρακτήρας των Extreme εκδόσεων ενισχύεται από την «έξυπνη λύση» Extreme Grip, που προσφέρει αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης σε δύσκολες επιφάνειες.

Η έκδοση Extreme προσφέρεται σχεδόν αποκλειστικά στα κινητήρια σύνολα διπλού καυσίμου (βενζίνης και υγραερίου) 1.0 TCe LPG 100 PS. Για το Sandero Stepway η τιμή είναι 21.500 € και για το Duster 25.190 €. Όσον αφορά το Jogger, η 5θεσια εκδοχή του κοστίζει 26.980 € και η 7θέσια 28.180 €. Επιπλέον, η Extreme έκδοση συναντάται και στο 7θέσιο Jogger με τον κινητήρα 1.0 TCe που αποδίδει 110 PS, σε τιμή από 28.980 €.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές όλων των μοντέλων της Dacia πατώντας ΕΔΩ.