Δείτε LIVE την παρουσίαση του νέου Renault Captur (video)


Όλα είναι έτοιμα για την αποκάλυψη του νέου Renault Captur. Δείτε σε live streaming την επίσημη παρουσίαση.

  • 4/4/2024

Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε! Σε λίγη ώρα η Renault τραβάει το κάλυμμα και αποκαλύπτει το ανανεωμένο Captur. Η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της γαλλικής φίρμας παρουσιάστηκε πριν από 4 περίπου χρόνια και έτσι ήταν αναγκαίο ένα φρεσκάρισμα ώστε να επικαιροποιηθεί και πάρει την απαραίτητη ώθηση για να συνεχίσει δυναμικά την εμπορική του πορεία.

Ήδη από πέρυσι τον Απρίλιο είχαμε δει τις πρώτες φωτογραφίες από το πρωτότυπο του facelift που έκανε δοκιμές σε δημόσιο οδικό δίκτυο.

Το καμουφλάζ σε αυτή την περίπτωση ήταν πιο έντονο στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του αμαξώματος και συνεπώς αυτά τα σημεία είναι που θα ενσωματώσουν τις σχεδιαστικές παρεμβάσεις και θα το διαφοροποιούν από την τρέχουσα έκδοση.

Εκτός από τα νέα φωτιστικά σώματα, τη νέα μάσκα και τη νέα σχεδίαση του καπό, η λογική λέει ότι προσθήκες θα υπάρχουν και στο τεχνολογικό κομμάτι, με την ενσωμάτωση του λειτουργικού συστήματος OpenR των Γάλλων που είδαμε πρόσφατα στο Renault 5 E-Tech.

Θυμίζουμε ότι η δεύτερη γενιά του Renault Captur κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα CMF-B και η παραγωγή γίνεται στο εργοστάσιο της ισπανικής πόλης Βαγιαδολίδ. Στο νέο μοντέλο δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων και έτσι θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα τα σύνολα βενζίνης και διπλού καυσίμου (LPG), MHEV και PHEV.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες του νέου Renault Captur μετά την επίσημη παρουσίαση που είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 π.μ. και μπορείτε να την παρακολουθήσετε LIVE στο παρακάτω video…