Δείτε την Lamborghini Huracan Sterrato να ντριφτάρει στην άμμο (video-photos)


Νέο teaser video για την off-road έκδοση της Huracan, με νέου χρώματος καμουφλάζ και αρκετές διαφοροποιήσεις στην «εμφάνισή» της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: LAMBORGHINI
  • 23/9/2022

Όλα δείχνουν ότι πλησιάζουμε ακόμα περισσότερο στα αποκαλυπτήρια της νέας Lamborghini Huracan Sterrato, μετά και τη δημοσίευση νέου teaser video με τις off-road δυνατότητες του μοντέλου.

Πριν από περίπου δύο μήνες, στο πρώτο teaser video, η Sterrato έδειχνε τις αρετές της σε χωμάτινες διαδρομές, με καμουφλάζ σε γήινα χρώματα: Πορτοκαλί και καφέ, να ταιριάζει με το έδαφος στο οποίο κινούνταν.

Αυτή τη φορά το… σίκουελ της ταινίας μικρού μήκους «Πέρα από την Άσφαλτο», δείχνει τη Sterrato με ανάλογο καμουφλάζ, μπλε χρώματος όμως, καθώς η γυναίκα οδηγός της καλείται να συναντήσει έναν surfer δίπλα από την παραλία.

Έτσι, βγαίνοντας από την άσφαλτο και αξιοποιώντας τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, η Sterrato ντριφτάρει αρχικά σε χωμάτινες διαδρομές και στη συνέχεια στην άμμο, με την ίδια άνεση και εντυπωσιακή απλότητα που ο surfer «δαμάζει» τα κύματα.

Η αλλαγή στο χρώμα του καμουφλάζ δεν είναι η μόνη διαφοροποίηση σε σχέση με το πρώτο teaser. Στις ράγες οροφής έχουν προστεθεί δύο κάθετες «μπάρες», που δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς κάποιου επιπλέον κιτ. Επίσης, το off-road πρωτότυπο είναι εφοδιασμένο με διαφορετικές ζάντες αλουμινίου πολλαπλών ακτίνων, βαμμένες σε μαύρο χρώμα. Το bodykit της συγκεκριμένης έκδοσης διατηρείται, συμπεριλαμβανομένων των άβαφων προεκτάσεων φτερών, των επιπλέον φώτων LED στο εμπρός τμήμα, των ανασχεδιασμένων εισαγωγών αέρα, του διαχύτη και της ξεχωριστής σχεδίασης στο κάλυμμα του κινητήρα.

Η ημερομηνία παρουσίασης της Sterrato δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα πρέπει να την περιμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου.

Επιβεβαίωση δεν υπάρχει και για τον κινητήρα, αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι να διατηρηθεί ο ατμοσφαιρικός V10 5,2 L που αποδίδει 640 PS, χωρίς να αποκλείεται κάποια τροποποίησή του για μεγαλύτερη απόδοση ή ακόμα και η χρήση ενός υβριδικού συνόλου V8 με διπλό turbo. Η τετρακίνηση μοιάζει δεδομένη και εύκολα «προκύπτει» από τη «συμπεριφορά» της Sterrato στο video.