Δέκα συγκλονιστικές στιγμές του Ayrton Senna σε ένα απολαυστικό video


Mετά τον άδικο χαμό του, ο Ayrton Senna παραμένει ένας από τους κορυφαίους πιλότους που έχουν περάσει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. Δείτε τις δέκα καλύτερες στιγμές από την καριέρα του στη κορυφαία μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.

  • 1/5/2021

Μοιάζει πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσεις τις δέκα καλύτερες στιγμές στην καριέρα του κορυφαίου, κατά πολλούς, πιλότου της Formula 1. Ο λόγος φυσικά για τον Ayrton Senna, ο οποίος την 1η Μαΐου του 1994 έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Imola.

Νωρίτερα είχε φροντίσει να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, εκθέτοντας με την απόδοσή του όλα τα μεγάλα ονόματα της εποχής πολύ πριν γίνει εκείνος ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Η μνημειώδης ικανότητά του στο βρεγμένο, η ολύμπια ψυχραιμία που επιδείκνυε ακόμα και υπό την ασφυκτική πίεση των αντιπάλων του, η ευρηματικότητα και η αποφασιστικότητά του είναι μερικά μόνο από τα χαρίσματα που αναδεικνύονται σε ένα απολαυστικό video με τις δέκα καλύτερες στιγμές του ανθρώπου που άλλαξε μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε αυτόν τον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης:

Η (παρ’ ολίγον τριπλή) τραγωδία που άλλαξε τον ρουν του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Το κέρμα που στοίχησε στον Senna 1,5 εκατομμύριο δολάρια