Δυναμώστε τα ηχεία και απολαύστε το Nissan GT-R να αλωνίζει στους δρόμους του Τόκιο (video)


Το εντυπωσιακό video γυρίστηκε σε συνεργασία με την Pennzoil και έχεις ως στόχο να τιμήσει την ιστορία που κουβαλά το θρυλικό μοντέλο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: HARTNETT MEDIA - YOUTUBE
  • 6/2/2024

Το Nissan GT-R είναι αποδεδειγμένα ένας θρύλος της παγκόσμιας σκηνής της αυτοκίνησης, και πιο συγκεκριμένα της JDM. Με μία 54χρονη πλέον καριέρα στην πλάτη του, το μοντέλο έχει πρωταγωνιστήσει σε διάσημα franchise ταινιών, όπως για παράδειγμα το Fast and Furious ή η ταινία του Gran Turismo, ενώ δεν είναι λίγες κι οι αγωνιστικές του επιτυχίες.

Συνολικά, θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά δημιουργήματα των Ιαπώνων, με την παραγωγή του να συνεχίζεται στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και τις εξορμήσεις του στην Ιαπωνία και τον κόσμο να μη σταματούν.

Μία από αυτές συνέλαβε με τον φακό του ο Ben Hartnett, ιδιοκτήτης του καναλιού Hartnett Media, ο οποίος σκηνοθέτησε ένα video με μερικά Nissan GT-R να ξεδιπλώνουν τις δυνατότητές τους στους δρόμους κοντά και μέσα στην πόλη του Τόκιο στην Ιαπωνία. Ο στόχος του, σε συνεργασία με την Pennzoil, ήταν να «τιμήσει την ιστορία και την κουλτούρα του μοντέλου,»όπως αναφέρει ο ίδιος.

Από κυνηγητά σε φιδωτούς δρόμους, το εκκωφαντικό κροτάλισμα του κινητήρα και του turbo, μέχρι νυχτερινά car meets σε χώρους στάθμευσης κι αρχειακά πλάνα του μοντέλου στην πίστα, το video του ταλαντούχου κινηματογραφιστή έχει στοιχεία που θα λατρέψει κάθε petrolhead.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το πραγματικό Tokyo Drift – Η μυστική συνάντηση των petrolhead της JDM (video)

Αυτό το υπόγειο πάρκινγκ στο Τόκιο είναι ο «παράδεισος» των petrolheads (video)

Στη Σιγκαπούρη η αγορά αυτοκινήτου ξεκινά από τα 80.000 δολ., ακόμα και για ένα Dacia Duster (video)