Ένα Land Rover Defender για το απόλυτο Σαββατοκύριακο!


ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ; ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΑ ΚΑΜΠΕΡ 4X4 ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 22/6/2020

Η Land Rover και η Autohome έφτιαξαν το κατάλληλο όχημα για μίνι αποδράσεις προσφέροντας ανέξοδα μια -ή και παραπάνω για όποιον αντέχει- διανυκτέρευση. Όχι σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά στην οροφή ενός νέου Defender 110!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου έχει τοποθετηθεί ένα κιτ με ενσωματωμένη μια αναδιπλούμενη οροφή. Σύμφωνα με την Autohome το στήσιμο της είναι εξαιρετικά εύκολα με τον χρήστη απλά να ξεκουμπώνει το αλουμινένιο «πακέτο» και με το σήκωμα του να αναπτύσσεται η σκηνή.

Στο εσωτερικό υπάρχει ένα άνετο στρώμα με βαμβακερά σεντόνια και μαξιλάρια που έχουν ειδική αντί-αλλεργική επεξεργασία. Υπάρχει και εσωτερικός φωτισμός LED, ενώ όπως μπορεί να υποθέσει κανείς υπάρχει και μια σκάλα ώστε τα μέχρι δύο άτομα που χωρούν να μπορούν να ανέβουν στην σκηνή.

Της οποίας το μήκος φτάνει τα 2,3 μέτρα, το πλάτος τα 1,3 μέτρα και το ύψος τα 1,5 μέτρα. Όταν η οροφή μαζευτεί και το κιτ σφραγίσει το περίβλημα είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μην επηρεάζεται η αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Για όσους ενδιαφέρονται το κιτ είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της Autohome έναντι περίπου 3.000 ευρώ.