Ένα Nissan LEAF χριστουγεννιάτικο «δέντρο»!


Η Nissan, προσαρμόστηκε στο πνεύμα των ημερών και μετέτρεψε ένα LEAF σε χριστουγεννιάτικο «δέντρο», στολίζοντάς το με εκατοντάδες γιορτινά λαμπιόνια.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 9/12/2019

Στη Nissan, είχαν την ιδέα να μετατρέψουν ένα LEAF σε (κινούμενο) χριστουγεννιάτικο «δέντρο» τόσο για να εναρμονιστούν με το πνεύμα των άγιων ημερών που πλησιάζουν όσο και για να καταδείξουν την ικανότητα του οχήματος να χρησιμοποιεί την ενέργεια που αναπαράγεται κατά την πέδησή του, μέσω του συστήματος «e-Pedal». Σύμφωνα με τη Nissan, εάν ένα LEAF καλύψει 18.000 km είναι σε θέση να αναπαράγει 744 kWh ενέργειας η οποία αντιστοιχεί στο 20% αυτής που απαιτείται για να καλυφθούν οι ετήσιες ανάγκες ενός μέσου ευρωπαϊκού νοικοκυριού.

Η κυρία Helen Perry, επικεφαλής Ηλεκτρικών Οχημάτων της Nissan Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πρέπει να είναι ο μόνος που να έχει εορταστική διάθεση όταν μετακινείται. Θέλουμε να κάνουμε το Nissan LEAF πιο ευχάριστο αυτή την περίοδο του χρόνου και να μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα. Ελπίζουμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα εμπνεύσει τον κόσμο για τα ατέλειωτα πλεονεκτήματα ανάκτησης της ενέργειας. Σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε το LEAF στην Ευρώπη, η Nissan συνεχίζει να στοχεύει στο να παρέχει στους καταναλωτές έναν τρόπο ζωής που να ορίζεται από την ηλεκτροκίνηση».