Ένα Toyota Supra από Lego που μπορείτε να οδηγήσετε!


Η Toyota Gazoo Racing ένωσε τις δυνάμεις της με τον κατασκευαστή παιχνιδιών Lego για να κατασκευάσει ένα μοντέλο πραγματικού μεγέθους του GR Supra: To Lego Supra!

  • 2/9/2021

Χρησιμοποιήθηκαν περίπου 480.000 τουβλάκια για την κατασκευή του. Δεν έχει αποκαλυφθεί όμως πόσος χρόνος χρειάστηκε για να συναρμολογηθεί το αυτό το Supra, αλλά για το Camry από Lego, που συναρμολογήθηκε πριν από μερικά χρόνια χρησιμοποιήθηκαν 500.000 κομμάτια και χρειάστηκε δύο μήνες για να κατασκευαστεί.

Σε αντίθεση με το Camry, το Supra αυτό μπορείτε να το οδηγήσετε. Δυστυχώς όμως, δεν τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο 3 λίτρων κινητήρα απόδοσης 335 ίππων του πραγματικού αυτοκινήτου. Αντ 'αυτού, υπάρχει ένας μικροσκοπικός ηλεκτρικός κινητήρας με μπαταρία που κινεί το Toyota με πολύ αργή ταχύτητα.

Χτισμένο σε συνεργασία με το sport τμήμα της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και τον διάσημο Δανό κατασκευαστή παιχνιδιών για να τιμήσει τα 35 χρόνια ύπαρξης του Supra, η έκδοση… Lego διαθέτει επίσης αληθινούς προβολείς και φώτα ημέρας.

Το εσωτερικό, εν τω μεταξύ, είναι σχεδόν εξολοκλήρου κατασκευασμένο από Lego, συμπεριλαμβανομένου του ταμπλό, της κεντρικής κονσόλας, του λεβιέ ταχυτήτων και του καθίσματος του συνοδηγού.

Τόσο το κάθισμα του οδηγού όσο και το τιμόνι, οι ζάντες και τα ελαστικά είναι όλα από το κανονικό Supra για να διασφαλιστεί ότι το μοντέλο είναι… κατάλληλο για οδήγηση.

Όμως, για όσους θα ήθελαν το δικό τους Lego Supra σε φυσικό μέγεθος, η Lego δεν σχεδιάζει να το προσφέρει για προς πώληση στο αγοραστικό κοινό. Αντ΄ αυτού, η Toyota και ο Δανός κατασκευαστής παιχνιδιών δημιούργησαν μια πολύ μικρότερη έκδοση του Supra ως μέρος της σειράς Speed ??Legends.

Η κατασκευή του Lego Supra ακολουθεί τα βήματα όχι μόνο του Camry, αλλά και άλλων συνεργασιών με κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως Volkswagen Camper, McLaren Senna και 720S και Honda Civic Type R, όλα κατασκευασμένα από την Lego.